13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSamsung a lansat o gamă de MONITOARE TOUCHSCREEN

Samsung a lansat o gamă de MONITOARE TOUCHSCREEN

Samsung a început anul în forţă şi a lansat, miercuri, o gamă de monitoare touchscreen. Monitoarele din seria 7 SC770 sunt optimizate pentru sistemul de operare Windows 8.

Seria  7 SC770 a monitoarelor touch-screen este optimizată pentru Windows 8, în timp ce seria 7 SC750 oferă un design minimalist, ergonomic şi o calitate înaltă a imaginii. Produsele au fost premiate la Consumer Electronics Show (CES), unul dintre cele mai importante târguri de tehnologie.

Ne-am angajat să ne adresăm segmentului tinerilor profesionişti, aflat în plină dezvoltare, oferindu-le monitoare profesionale create pentru a răspunde cerinţelor lor“, a declarat Jung-Hwan Kim, Vicepreşedinte Senior al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics.

În calitate de  lider al industriei pentru şapte ani consecutiv, Samsung continuă să dezvolte noi tehnologii care să le ofere consumatorilor sofisticaţi, monitoare de ultimă generaţie la preţuri accesibile, capabile să le aducă o experienţă personalizată.

Seria 7 Touch (SC770): Monitoare touch-screen

Seria 7 SC770 de monitoare touch-screen reprezintă prima serie de ecrane multi-touch optimizate pentru Windows 8. Acestea pot susţine până la 10 puncte multitouch în acelaşi timp, dând utilizatorilor posibilitatea de a muta, roti sau selecta obiectele de pe monitor cu ajutorul propriei mâini.

SC770 poate fi ajustat uşor în funcţie de dorinţa consumatorului. Astfel, ecranul poate fi rotit la 60 de grade pentru o utilizare mai uşoară. În plus, profilul super subţire şi unghiul de vizibilitate larg oferă o profunzime ridicată a imaginii.

Seria 7 (SC750): Design Ergonomic

Monitoarele din seria 7 SC750 aduc un design minimalist şi ergonomic ce oferă posibilitatea rotirii la 90 de grade pentru mărirea uşurinţei utilizării. Noile ecrane sunt optimizate pentru navigarea pe Internet şi pentru vizualizarea documentelor atât în format landscape, cât şi portrait.

Standul proiectat atent poziţionează monitorul la nivelul ochilor fără a mai fi nevoie de suporturi suplimentare. Monitorul SC750 aduce o rată de contrast de 5.000:1, de cinci ori mai mare decât cea a monitoarelor standard.

Seria 7 SC750 şi seria 7 SC770 de monitoare touch-screen va fi disponibilă la nivel internaţional începând cu prima jumătate a anului 2013.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă