Patru dispozitive Logitech obţin premiile Good Design Awards 2012

Premiile Good Design Awards 2012 au fost anunţate iar patru dispozitive Logitech au fost premiate pentru excelenţă în design: Logitech Wireless Combo MK240, sistemul audio Logitech UE Mobile Boombox, Logitech Touch Mouse T620 pentru ...

Share

Octavian Palade 0 comentarii

21.01.2013 - 15:56
Premiile Good Design Awards 2012 au fost anunţate iar patru dispozitive Logitech au fost premiate pentru excelenţă în design: Logitech Wireless Combo MK240, sistemul audio Logitech UE Mobile Boombox, Logitech Touch Mouse T620 pentru Windows 8 şi Logitech Ultrathin Keyboard Cover, stilata carcasă-tastatură pentru iPad, se arată într-un comunicat remis romanialibera.ro.

 

Din cele 50 de companii înscrise la categoria electronice de consum, Logitech a fost singura companie ce a fost premiată pentru tastaturi de PC şi a obţinut cele mai multe premii pentru mouşi, două la număr. Mai mult, Logitech a fost singura companie care a câştigat un premiu pentru o carcasa-tastatură pentru tabletă, Ultrathin Keyboard Cover.  

Considerate ca fiind unele dintre cele mai vechi şi prestigioase premii din lume ce onorează design-ul şi grafica produselor noi, Good Design Awards sunt prezentate anual de către Chicago Athenaeum: Museum of Arhitecture and Design şi The European Center for Architecture Art Design and Urban Studies.

Citește totul despre:

Comentarii