10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Lenovo IdeaCentre A720: "PC-ul nu e mort, PC-ul se transformă". VEZI...

FOTO. Lenovo IdeaCentre A720: “PC-ul nu e mort, PC-ul se transformă”. VEZI CUM

Lenovo a lansat, marţi, pe piaţa din România, computerul All-in-One Lenovo IdeaCentre A720, “cel mai subţire PC All-in-One din lume”. Aurel Netin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova, a declarat, în cadrul evenimentului de lansare, că “PC-ul nu e mort, PC-ul se transformă”. 

IdeaCentre A720 este un calculator de birou prevăzut cu un  ECRAN TACTIL de 27 inci, pliabil până la orizontală. Ideacentre A720 marchează intrarea în era calculatoarelor de birou incredibil de subţiri, uşoare şi adaptabile, potrivit reprezentanţilor Lenovo. 

PC-urile IdeaCentre A720 sunt echipate cu procesoare Intel® CoreTM i7 din a 3-a generaţie care oferă performanţe bune la gaming, divertisment sau business.

“Nu este un produs uşor de cumpărat”, a declarat Aurel  Netin, referindu-se la preţul All-in-One-ului IdeaCentre A720 (8.127 lei pentru varianta cea mai performantă) şi a completat că până la sfârşitul acestui an să vândă “zeci de bucăţi”. 

Ecranul multi-touch  permite folosirea a până la 10 degete şi poate fi rabatat până la orizontală, fiind ideal pentru jocuri interactive de masă. Unitatea centrală este poziţionată la baza calculatorului.

“Lenovo IdeaCentre A720 este un produs care, prin design şi tehnologie, face trecerea la următoarea etapă în istoria relaţiei dintre oameni şi PC-uri. Asa cum cu toţii ne amintim de momentul în care am renunţat la clasicul telefon mobil pentru a trece la smart-phone, la fel şi A720 marchează o schimbare fundamentală a felului în interacţionăm cu PC-urile noastre. Este o schimbare de interfaţă care deschide calea catre noi experienţe multisenzoriale şi noi utilizări ale PC-urilor de birou,” a declarat Aurel Netin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Folosind caracteristici de divertisment integrate, cum ar fi Lenovo High-Sense (720p HD) Webcam şi Lenovo IdeaTouch (o serie de aplicaţii şi jocuri optimizate pentru ecrane tactile) IdeaCentre A720 aduce un plus de eleganţă şi relaxare.

Principalele repere ale produsului:

• Este cel mai subţire PC din lume, cu o grosime a unităţii centrale integrate de numai 24.5 mm.
• Deţine cele mai noi procesoare şi tehnologii grafice: a 3-a generaţie de procesoare Intel® CoreTM i7 şi procesoare grafice până la NVIDIA® GeForce® 2GB.

• Ecran de 27 inci fără cadru, pliabil până la orizontală.

• Calculatorul este echipat cu tehnologie multi-touch ce permite folosirea de până la 10 degete simultan, ideal pentru mai mulţi jucători care preferă jocurile interactive de masă, toate într-un singur dispozitiv.

Specificaţii principale ale produsului

• Se livrează cu Windows® 7 Home Premium preinstalat şi este Win 8 Ready.

• Monitor: 27 inci Full HD (1920×1080), fără cadru, 10 Point Multi-touch, 16:9 widescreen

• Placă grafică: până la NVIDIA® GeForce® GT 630M 2GB

• Memorie RAM şi hard disk: până la 8GB DDR3, până la 1TB HDD şi până la 64GB SSD

• Unitate integrată DVD reader/writer sau Blu-ray DiscTM

• Bluetooth®1 & 802.11b/g/n Wi-Fi

• Conectori USB2.0, USB3.0 & 6-in-1, cititor de carduri

• Camera web integrată: 720p HD

• Interfaţă pentru conectarea la alte dispozitive de înaltă definiţie HDMI in/out

• Sistem audio Dolby Home Theatre V4 cu îmbunătăţire audio

• TV tuner integrat

• Lenovo Rescue System – facilitează recuperarea şi crearea de cópii de rezervă

• Lenovo Enhanced Experience 3 pentru Windows® 7 cu RapidBoot – tehnologie care permite pornirea cu 40% mai rapidă decât a altor calculatoare echipate cu Windows 7 (disponibil pe modelele cu procesoare Intel® CoreTM i3, i5 sau i7)

• Lenovo IdeaTouch – o serie de aplicaţii multimedia optimizate, precum un sintetizator sau jocuri precum Angry Birds.

• Lenovo Dynamic Brightness System – protejează ochii prin reglarea automată a strălucirii ecranului în funcţie de lumina din mediul ambient

• Lenovo Eye Distance System – avertizează atunci când utilizatorul se află prea aproape de ecran

Despre Lenovo
Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 30 miliarde USD; este al doilea furnizor de computere personale din lume şi deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru Internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia sa de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi telefoante tip smartphone. Compania Lenovo deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord.

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...

Internat de urgență la spital, după ce a mâncat conserve de pește

Un locuitor din orașul Urlați, județul Prahova, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu diagnosticul de botulism. Bărbatul a declarat medicilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă