11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cele mai scumpe 10 gadgeturi

FOTO. Cele mai scumpe 10 gadgeturi

Tot timpul apare câte un gadget nou și interesant dacă știi unde să cauți, iată o listă cu 10 dintre cele mai scumpe gadgeturi existente momentan. Sigur unele sunt utile, dar oare chiar e necesar să cheltuim atâția bani, oricât de mult ni le-am dori.

1. Motocicleta Ecosse Titanium Seria FE Ti XX

Această motocicletă are un sașiu din titan și roți din fibră de carbon și costă 300.000 de dolari.

2. Ceasul Harry Winston Opus 12

Există dor 120 de astfel de ceasuri sofisticate care costă 260.000 de dolari. Acesta are o carcasă de aur alb și safire anti-reflexie.

3. Boxe Megatrend MKIII

”Perete e sunet” este expresia folosită atunci când volumul este prea ridicat. Totuși, aceste boxe au luat totul mult mai la propriu atunci când au gândit designul. Acestea au 2 metri înălțime și aproape un metru lățime și costă 80.000 de dolari.

4. MWE Emperor 200 PC WorkStation

Făcute pe comandă pentru a îndeplini cerințele consumatorului, aceste workstation-uri de PC se fac în aproximativ șase luni. Acestea au trei monitoare, un touch screen, scaun de piele și tot ce îți mai trece prin cap. Le poți avea pentru 45.000 de dolari.

5. Bicicleta S-Works + McLaren Venge

Dacă îți dorești mai multă viteză fără a pedala mai tare, atunci această bicicletă este pentru tine, doar că te costă 18.000 de dolari.

6.  Smartphone-ul Vertu Constellation

Cu un exterior din aur roșu Symbian OS și tastatură Swype, acest gadget costă în jur de 13.800 de dolari.

7. Sistemul de toaletă Kohler Numi

O toaletă pentru cei care nu știu ce să mai facă cu banii lor, care are touchscreen și încălzire prin capacul de wc și costă 6.400 de dolari.

8. Căști Stax SR-009

Capabile de a prinde frecvențe de la 5 la 42.000 Hz, Stax SR-009 costă 5.250 de dolari.

9. Briceag elvețian Victorinox 1TB

Dacă îți place clasicul briceag multifuncțional elvețian și îți place să ai mult spațiu de stocare a datelor în același timp la tine în permanență, atunci Victorinox e pentru tine. Acesta costă 3000 de dolari.

10. Stație de andocare iPhone 4 Crystal

Aceasta costă cam cât un iPhone 4, în jur de 500 de dolari, deoarece este făcută din cristal și vopsită cu platină.

Sursă foto: www.realitypod.com

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă