14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialCele mai bune telefoane mobile care vor apărea în curând (partea II)

Cele mai bune telefoane mobile care vor apărea în curând (partea II)

Despre faptul că tehnologia evoluează cu viteza luminii am mai discutat și o vom face și acum. Sigur vezi și tu cum apar tot mai multe gadget-uri pe zi ce trece și parcă toate produsele pe care le folosim căpătă tot mai multe funcții și sisteme, care mai de care mai moderne și mai sofisticate. Iar cum toate acestea avansează, fără să ne dăm seama cresc și nevoile și pretențiile noastre.

 La capitolul telefoane mobile, evoluția lor este una incredibilă, toate brand-urile fiind într-o competiție atât cu celelalte de pe piață, cât și cu ele.

 Telefonul mobil a devenit cu siguranță o necesitate și nu prea mai există oameni care și-ar putea imagina viață fără un aparat de acest gen. Pe zi ce trece telefoanelor mobile li se atașează tot mai multe caracteristici, menite să ne facă viața mai ușoară, dar și mai sofisticată.

 Mergând pe acest subiect, în continuare îți vom prezenta unele dintre cele mai bune telefoane mobile ce se vor lansa în curând pe piață:

 Google Nexus 6

 Zvonurile despre acest model sunt împărțite. Ori faptul că va fi un model LG bazat pe platform G3, ori că va fi un model de 5.9 inch, realizat de cei care au deținut Motorola.

 Samsung Galaxy Note 4 se anunța că va fi lansat în septembrie și se spune spune că va avea un ecran quad-HD Super AMOLED și un procesor foarte puternic. De asemenea va avea sensor ultraviolet, iar camera din față va funcționa și ca un scanner pentru retină.

Samsung Galaxy Alpha

 Va fi ideal pentru cei care iubesc iPhone-urile. Este puțin mai mic decât standardul S5, cu un ecran de 4.7 inch, mai modern și sofisticat, cu o ramă din metal mult mai interesantă decât corpul din plastic de la 5S.4

 Sony Xperia Z3 seamănă destul de mult cu cel Z2, dar cu o atenție mai mare asupra camerei. Alte detalii vom afla chiar înainte de lansare.

 Sursă foto: www.pcmag.com 

Cele mai citite

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...
Ultima oră
Pe aceeași temă