22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialCele mai bune telefoane mobile care urmează să fie lansate (partea I)

Cele mai bune telefoane mobile care urmează să fie lansate (partea I)

Despre faptul că tehnologia evoluează cu viteza luminii am mai discutat și o vom face și acum. Sigur vezi și tu cum apar tot mai multe gadget-uri pe zi ce trece și parcă toate produsele pe care le folosim căpătă tot mai multe funcții și sisteme, care mai de care mai moderne și mai sofisticate. Iar cum toate acestea avansează, fără să ne dăm seama cresc și nevoile și pretențiile noastre. 

La capitolul telefoane mobile, evoluția lor este una incredibilă, toate brand-urile fiind într-o competiție atât cu celelalte de pe piață, cât și cu ele.

Telefonul mobil a devenit cu siguranță o necesitate și nu prea mai există oameni care și-ar putea imagina viață fără un aparat de acest gen. Pe zi ce trece telefoanelor mobile li se atașează tot mai multe caracteristici, menite să ne facă viața mai ușoară, dar și mai sofisticată.

Mergând pe acest subiect, în continuare îți vom prezenta unele dintre cele mai bune telefoane mobile ce se vor lansa în curând pe piață:

Apple iPhone 6

Printre altele, se aud zvonuri cum că se lucrează pentru 2 modele: unul de 4.7 inch și unul de 5.5 inch.

S-ar putea că va fi mai subțire decât 5S și cu un procesor mai rapid.

BlackBerry Passport

Va fi un telefon cu un aspect destul de neconvențional și este destinat oamenilor de afaceri, fiind foarte bun pentru editarea și scrierea de documente.

HTC One M8 (Windows)

Cu un corp de metal destul de sofisticat, noul HTC promite un design și niște funcții mai înalte într-un mod sesizabil față de modelul precedent.

Motorola X + 1

Acest model s-ar putea încadra în gusturile unui colecționar, datorită aspectului inedit pe care îl are. Este un telefon frumos, elegant și cu bun gust și se presupune că se va lansa cândva între luna august și luna octombrie.

foto: www.pcmag.com 

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă