4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCel mai uşor ULTRABOOK de 14" din lume - rezultatul a 20...

Cel mai uşor ULTRABOOK de 14″ din lume – rezultatul a 20 de ani de inovaţie

Lenovo a lansat, astăzi, pe piaţa din România, ultrabook-ul ThinkPad X1 Carbon. Mulţumită carcasei din fibră de carbon ThinkPad X1 Carbon este cel mai uşor ultrabook de 14 inci din lume.

ThinkPad X1 Carbon este destinat segmentului business, fiind vârful gamei ThinkPad.

“ThinkPad a devenit în timp un brand unic, care în cei 20 de ani de evoluţie a creat loialitate şi pasiune în rândul utilizatorilor săi, prin inovaţii continue în tehnologie şi design,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo Romania, Bulgaria şi Republica Moldova.

„Noul X1 Carbon este cel mai performant model ThinkPad din acest moment, iar cei 20 de ani de inovaţie sunt perfect reprezentaţi de acest laptop care duce mai departe limitele ingineriei de vârf şi ale rafinamentului. Este un laptop extrem de uşor, extrem de subţire şi extrem de performant, dedicat profesioniştilor,” a declarat Aurel Neţin.

ThinkPad X1 Carbon cântăreşte 1.35 kg şi este echipat cu un monitor de 14 inci de înaltă rezoluţie, încastrat într-un design specific laptopurilor de 13 inci.

ThinkPad X1 Carbon oferă o autonomie impresionantă, de aproximativ 8 ore. Tehnologia Rapid Charge îi conferă ultrabook-ului “cel mai bun timp de reîncărcare din industrie”, potrivit reprezentanţilor Lenovo.

Vârful de gamă ThinkPad vine, opţional, cu un adaptor 3g, care îi dă un plus de mobilitate. 

Un alt aspect plăcut al ThinkPad X1 Carbon îl reprezintă tastatura iluminată din interior.  X1 Carbon include şi un touchpad din sticlă sensibil la gesturi multiple, o cameră video HD care urmăreşte trăsăturile faciale, microfoane dual array şi difuzoare standard Dolby.


X1 Carbon, pe scurt
• Carcasă din fibra de carbon – la fel de rezistentă precum aluminiul, dar la o treime din greutatea acestuia
• Revenire din modul Hibernate de aproape patru ori mai repede decat alte laptouri
• Cameră web HD 720p, care urmăreşte trăsăturile faciale, microfoane  dual-array şi tehnologie de anulare a sunetelor tastaturii
• Cititor de amprente, encrpitare TPM şi BIOS, pentru securitate îmbunătăţită
• Dolby® Home TheaterTM v4 şi grafică integrată Intel® HD 4000
• Tastatură cu iluminare progresivă şi touchpad din sticlă sensibil la mai multe gesturi simultane.
• Porturi USB 3.0 SuperSpeed, USB 2.0, Mini Disp

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă