12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialApple a lansat iPad 3. VEZI CUM ARATĂ, cât COSTĂ şi ce...

Apple a lansat iPad 3. VEZI CUM ARATĂ, cât COSTĂ şi ce are în PLUS faţă de predecesorul său

Apple a prezentat, miercuri seara, cel de-al treilea model de iPad. Noua tabletă a primit numeroase  îmbunătăţiri, de la camera foto până la procesorul grafic.

În cadrul unei conferinţe organizate la San Francisco (California, vestul Statelor Unite), Apple a precizat că noul iPad este dotat cu un ecran “retina display”, folosit deja la cele mai recente modele de iPhone ale sale. Aceste aduce o rezoluţie de 2,048×1,536 întrecând orice laptop sau tabletă de pe piaţă.

Dimensiunile tabletei sunt următoarele: 9,5 inci înălţime, 7,31 inci lăţime, 0,37 inci grosime şi cântăreşte 688 de grame

Tableta, care va fi compatibilă cu noile reţele de telefonie mobilă 4G, este echipată cu un program de comandă vocală care funcţionează în engleză, franceză, germană şi japoneză.

Calitatea camerei a fost, de asemenea, îmbunătăţită. Astfel iPad 3 este echipat cu o cameră 5 megapixeli care permite filmarea în HD, şi care este dotată şi cu un stabilizator video.

iPad 3 a primit şi un procesor nou, dual-core, denumit A5X iar procesorul grafic este unul quad-core.

Noua versiune a tabletei iPad va fi pusă în vânzare începând cu 16 martie, în SUA, la preţul de 499 de dolari, pentru varianta de 16 GB cu WiFi iar cea cu 4G va costa 629 de dolari. În România, noul iPad va ajunge pe 23 martie.

O veste bună pentru iubitorii produselor Apple care au un buget limitat o reprezintă scăderea preţului pentru iPad 2. Astfel, Apple a anunţat că preţul iPad 2 va scădea cu 100 de dolari, ajungând la 399 de dolari pentru versiunea de 16 GB cu WiFi şi 529 de dolari pentru versiunea 3G.

Numele va deveni o problemă pentru pasionaţii de gadgeturi. Cu toate că toată lumea intitulează noul gadget “iPad 3”, oficialii Apple au luat o decizie curioasă în ceea ce priveşte numele sub care va fi comercializat. Tableta a fost introdusă sub numele de “iPad”, lucru care ar putea crea confuzie atât printre utilizatori cât şi printre retaileri.

Apple a prezentat, de asemenea, miercuri un nou Apple TV, cu o interfaţă simplificată pentru a-şi consolida prezenţa pe segmentul televiziunii prin Internet.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Rusia – Ucraina, ziua 768. Ministrul de Externe al Ungariei susține că UE, NATO și “stânga” din SUA pot genera un război mondial, prin...

Ministrul de Externe al Ungariei susține că liderii UE și ai NATO, precum și politicienii de stânga din SUA, aduc riscul unui nou război...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă