19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAllview lansează update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich

Allview lansează update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich

Începând cu data de 16 octombrie, Allview România oferă posibilitatea actualizării sistemului de operare al tabletelor AllDro Speed şi Alldro Speed i, la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibilă pe site-ul allview.ro.
 
 
 “Android 4.0.4 le oferă utilizatorilor numeroase îmbunătăţiri. În aceste condiţii, lansarea update-ului la Android 4.0.4 pentru cele două tablete reprezenta o necesitate pe care Allview nu putea să o ignore” a declarat Laurenţiu Titei, PR Specialist Allview.
 
Tabletele AllDro Speed, care rămân în top după 10 luni de vânzări, dar şi Alldro Speed i, echipate cu sistemul de operare Android 4.0.4, dispun de o interfaţă mai simplă şi mai interactivă, dar şi de posibilitatea accesării aplicaţiilor deschise, direct din Lockscreen, fără să necesite deblocarea ecranului.
 
 Versiunea 4.0.4 a sistemului de operare de la Android face că sistemul să devină mai stabil, în condiţii de utilizare intensă. În plus, îmbunătăţeşte semnificativ rotirea ecranului, care devine mai rapidă şi mai fluentă. Tranziţia între ecrane devine, la rândul sau, mai cursivă, iar experienţă de navigare este optimizată.
 
 Android 4.0.4 aduce o aplicaţie mult mai prietenoasă, mai fluidă şi cu timp de răspuns mult mai bun pentru cameră foto. Această este destinată în primul rând utilizatorilor care vor să îşi păstreze amintirile în imagini.
 
 Mai multe informaţii despre tabletele AllDro Speed şi Alldro Speed i, dar şi despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagină de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.
 

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă