12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecial5 gadgeturi din 2014 pe care ți-ar plăcea să le ai (partea...

5 gadgeturi din 2014 pe care ți-ar plăcea să le ai (partea I)

Pentru că tehnologia evoluează pe zi ce trece, încep să crească și nevoile noastre; iar dacă totuși nu e vorba neapărat de faptul că ne trebuie obligatoriu anumite lucruri, cu siguranță ne tentează să achiziționam tot felul de nebunii la modă.

 De la telefoane mobile, mașini, tablete, până la ustensile robotizate pentru bucătărie, există o mulțime de gadget-uri care mai de care mai inedite, cu programe sofisticate, funcții ieșite din comun, iar în general acestea sunt create pentru a ne face viață mai ușoară, pentru eficientă și să ne fie totul mult mai ușor și mai practice (în ciuda faptului că pot să pară prea greu sau complicat de utilizat).

 Gadget-urile pe care ți le prezentăm în continuare sunt atât eficiente cât și accesibile ca preț. Tu de care ai avea nevoie sau care îți surâde cel mai tare?

 Chiar dacă nu cheltuiești mult dintr-o data, cu siguranță plătești foarte mult ca să bei cafea zilnic, dacă apelezi la varianta de automate de cafea, de exemplu. Cu acest aparat Aeropress vei economosi și bani și este și foarte practic.

 Acest aparat este mai mult decât potrivit pentru a-l face cadou unui bărbat căruia îi place să aibă grijă de barba lui și să și-o întrețină. Mai mult decât atât, te salvează de la timpul petrecut pentru a curăţa firele de păr din chiuvetă sau din baie, deoarece are un aspirator special. Modelul se numește Philips Norelco QT4070 Vacuum Beard Trimmer.

 Logitech Powershell este un gadget deosebit și poate cu cel mai bun design care a fost făcut vreodată pentru o consolă (cu control) pentru iPhone.

 Dacă ești în căutare de un accesoriu pentru telefonul tău, acest ceas este varianta ideală. Modelul se numește Sony SmartWatch 2.

 Aceste bile te ajută să economisești timp și bani, prin monitorizarea intensității și a cantității de apa care curge în momentul în care faci dus. Nu este extraordinar?

 Sursă foto: www.askmen.com 

Cele mai citite

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...
Ultima oră
Pe aceeași temă