12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial5 dintre cele mai bune telefoane mobile în prezent (partea II)

5 dintre cele mai bune telefoane mobile în prezent (partea II)

 Cred că ne-am dat cu toții seama și simțim cât de repede evoluează tehnologia în zilele noastre, mai ales când vine vorba despre mașini, telefoane mobile și alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gândit niciodată că am avea nevoie de ele.

 Ei bine, odată cu evoluția tehnologiei, cresc și pretențiile și nevoile noastre, fără să ne dăm seama. Cum acestea au tot mai multe funcții și sisteme complicate, dar foarte practice, este aproape imposibil să nu ne identificăm cu ele și atunci le vrem pe cele mai bune.

 La capitolul telefoane mobile, există o mulțime de aplicații și surse care ne pot face viața mai ușoară, iar mai mult decât atât, o pot face și mai interesantă și mai frumoasă, pentru că și design-urile sunt din ce în ce mai sofisticate.

 În continuare îți prezentăm o lista cu 5 dintre cele mai bune telefoane mobile la ora actuală. Oare cât de repede vom putea face un update? Ție care dintre următoarele ți-ar plăcea să le ai? Asta dacă nu cumva ești un norocos și deții deja unul.

 1. Samsung Galaxy S5

 S-a făcut multă vâlvă în jurul acestui model, însă este cu siguranță cel mai bun telefon Samsung produs până acum. Are un ecran de 5.1 inch, o baterie foarte rezistentă, ecran cu deschidere sub formă de amprentă a degetului și cu sistem de monitorizare al pulsului. În afară de asta, are și un design mult mai rafinat față de alte modele de la Samsung cu care ne-am obișnuit.

 2. OnePlus One

 Poate că nu ai auzit niciodată despre acest model de telefon, însă dacă ai auzit, cu siguranță înțelegi de ce se află pe acest top.

 Motivul este smplu: este un telefon care are toate puterea, specificațiile și funcțiile tuturor telefoanelor de top la un preț mai mult decât convenabil și fără prea multe compromisuri.

 Singurele lucruri care îi lipsesc sunt cardul microSD și bateria detașabila, însă acestea sunt elemente care nu sunt absolut necesare.

 3. Sony Xperia Z2

 Are un design foarte interesant, putere foarte mare, baterie puternică și o cameră foarte bună.

 4. LG G3

 Vine în niște culori foarte plăcute, cu un design rafinat, însă și un ecran QHD (cel mai subțire ecran din lume) și multe alte funcții superioare față de modelele anterioare.

 5. HTC One M8

 Are o cameră cu o viteză foarte bună și este DUO, cu un design impresionant. Un procesor Snapdragon 801 și funcționează foarte bine din punct de vedere al filmelor, jocurilor și al fotografiilor. 

 Sursă foto: www.techradar.com 

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă