6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: 5 dintre cele mai bune telefoane mobile în prezent (partea I)

FOTO: 5 dintre cele mai bune telefoane mobile în prezent (partea I)

 Cred că ne-am dat cu toții seama și simțim cât de repede evoluează tehnologia în zilele noastre, mai ales când vine vorba despre mașini, telefoane mobile și alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gândit niciodată că am avea nevoie de ele.

 Ei bine, odată cu evoluția tehnologiei, cresc și pretențiile și nevoile noastre. Cum acestea au tot mai multe funcții și sisteme complicate, dar foarte practice, este aproape imposibil să nu ne identificăm cu ele și atunci le vrem pe cele mai bune.

 La capitolul telefoane mobile, există o mulțime de aplicații și surse care ne pot face viața mai ușoară, iar mai mult decât atât, o pot face și mai interesantă și mai frumoasă, pentru că și design-urile sunt din ce în ce mai sofisticate.

 În continuare îți prezentăm o lista cu 5 dintre cele mai bune telefoane mobile la ora actuală. Oare cât de repede vom putea face un update? Ție care dintre următoarele ți-ar plăcea să le ai? Asta dacă nu cumva ești un norocos și deții deja unul.

 1. HTC One Mini 2

 Ce este deosebit și îl face un telefon bun este designul și prețul. Este mai ieftin decât HTC One M8, iar aspectul îl depășește cu siguranță.

 Ansamblul este de metal și se prezintă foarte elegant. De asemenea, are inclus și un card microSD, factor ce reprezintă un plus pentru acest telefon.

 2. iPhone 5S

 Este un telefon superb cu o rezoluție foarte bună, cu chip de 64-bit și un senZor care îți permite să îl deblochezi doar prin amprenta degetului tău.

 3. Sony Xperia Z1 Compact

 Are un ecran de 4.3 inch, fiind cel mai ușor mod de a mânui un apărat. Este rezistent la apă și are memorie expandabilă, plus un ecran superb.

 4. Nokia Lumia 930

 Este un telefon cu Windows care câștiga mult în fața altor telefoane și doar cu designul. Este un telefon puternic atât din punct de vedere al aspectului, cât și al bateriei; are de asemenea o cameră foarte bună și ar fi recomandat celor care își doresc ceva diferit.

 5. Google Nexus 5

 Nu este un telefon atât de comun, însă arată și foarte bine și are câștig de cauza în fața altor telefoane datorită calității ecranului, cât și al rezistenței carcasei. De asemenea, funcționează cu sistem Android.

 Sursă foto: www.techradar.com 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă