15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecial10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din păcate, în zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce în ce mai populară, iar producătorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, crează funcții noi și sisteme sofisticate, astfel încât nu mai acordăm atâta importantă ceasurilor.

 Ceasurile de mână nu se mai folosesc cum se întâmpla mai demult, însă mai există unii oameni care le acordă importanţă. Modelele pe care vi le vom prezenta in galerie sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era modernă în care trăim și sunt menite să ne mențină iubirea și pasiunea pentru ceasuri.

 Unul dintre cei mai încântători factori care privesc designul ceasurilor, în special când vorbim despre cele mecanice, este scala la care se întâmplă totul. Nu doar că aceste designuri sunt absolut superbe, ci și faptul că sunt strânse de un disc care îți înconjoară încheietura mâinii.

 Și totuși, în ciuda limitării, aceste cadrane sunt înconjurate de planete, păsări frumoase, povești și cavaleri. Mulți dintre cei mai grozavi producători de ceasuri nu se mai limitează doar pentru a realiza un obiect care să îți arate timpul. Acestea te informează și funcționează și ca un calendar și chiar ca un glob geografic. Astfel, timpul poate fi monitorizat pentru o mulțime dintre orașele din lume, ba chiar poate să monitorizeze și fazele lunii sau mișcarea corpurilor celeste.

 Pe de altă parte, ceasurile digitale au deschis o nouă lume de oportunități pentru cei care le produc, care mai demult nu erau disponibile. Designuri inedite, cu lumini și sisteme mișcătoare sunt doar câteva dintre cele mai de bază funcții pe lista ceasurilor digitale. 

 Sursă foto: www.boredpanda.com 

Cele mai citite

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă