(P) Ultimele tendinţe în domeniul telefoanelor mobile

Ultimele tendinţe în domeniul telefoanelor mobile

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2016 - 12:39

Pentru mulţi oameni, un telefon modern poate reprezenta o simplă achiziţie, pentru alţii înseamnă o investiţie. Indiferent însă de cum priveşti lucrurile, achiziţionarea unui smartphone poate însemna pentru oricare dintre noi un risc. Sumele mari care se învârt pe această piaţă şi lipsa unei garanţii viabile în ceea ce priveşte diversele tipuri de zgârieturi sau lovituri produc teamă în rândul utilizatorilor de telefoane mobile inteligente.

 Cu atât mai mult cu cât la scurt timp după ce ai cumpărat noul iPhone 7 sau controversatul Samsung Galaxy Note 7, s-ar putea deja să-ţi doreşti ultimul model lansat pe piaţă de cele două companii rivale, ţinând cont că acestea lucrează în continuu pentru dezvoltarea propriului brand şi aplicarea noilor tehnologii în materie. Sau, de ce nu, se prea poate să vrei să optezi pentru un smartphone de succes de pe piaţa asiatică, un smartphone care poate nu are renumele brandurilor amintite mai sus, dar care poate impresiona prin calitatea caracteristicilor sale interioare şi exterioare. Decizia îţi aparţine, dar în cazul în care îţi doreşti să îţi recuperezi o parte din investiţie sau, pur şi simplu, să-ţi protejezi actuala achiziţie ridicată la rang de "bijuterie" este bine să ştii cum poţi prelungi viaţă şi durabilitatea smartphone-ului tău. Telefoanele mobile inteligente sunt fermecătoare, impresionează de foarte multe ori prin aspect şi construcţia lor spectaculoasă, dar şi prin componentele de ultima generaţie incluse de marii producători sub carcasa prestigioasă şi intens promovată. Aceste telefoane sunt însă în acelaşi timp pe cât de complexe, pe atât de fragile şi chiar şi un şoc oricât de mic ar fi el, poate aduce grave consecinţe asupra funcţionalităţii lor ulterioare. Pentru a afla cum ne putem proteja cât mai bine telefoanele de ultima generaţie i-am contactat pe experţii de la CatMobile.ro pentru a ne ofera câteva detalii picante legate de acest subiect şi bineînţeles pentru a ne pune la punct cu ultimele tendinţe în acest domeniu.

Ţinând cont de fragilitatea unui astfel de dispozitiv modern, una dintre primele recomandări primite a fost achiziţionarea unei folii de protecţie a ecranului sau, a deja celebrelor "bumpers", care au capacitatea de a reduce riscul în cazul în care din neatenţie, scăpăm telefonul din mâna. Utilizarea frecventă până la obsesie a smartphone-ului din dotare, nu mai este de mult o simplă teorie lansată la întâmplare în mediile online. Din păcate este un adevăr extrem de precis şi foarte uşor demonstrabil. Fie că mergi cu metroul, fie că te plimbi liniştit pe stradă, fie că te-ai oprit la semafor în maşină, este suficient să arunci o privire în jur şi să realizezi că o mare parte dintre cei care te înconjoară au în mâna un smartphone. Indiferent de scopul cu care ai scos din buzunar telefonul tău de ultima generaţie, petreci destul timp cu el în mâna, mai ales în momentele în care te plictiseşti sau vrei să comunici urgent cu cineva prin diverse cai. Această utilizare excesivă a telefonului nu pare să aibă urmări imediate, dar cei de la Catmobile ne explică într-o manieră foarte convingătoare şi profesionistă că “impactul asupra telefoanelor inteligente este foarte mare în urma utilizării lor foarte dese. Telefoanele se vor murdari inevitabil de praf şi pot aduna scame în diverse locuri importante care trebuie protejate. Se recomandă achiziţionarea unor carcase de telefon performante şi elegante, care să nu dea volum telefonului, dar să-i asigure protecţia şi buna funcţionare, indiferent de frecvenţa cu care îl utilizăm”.

Aşadar, se poate spune că echiparea smartphone-ului cu accesorii de protecţie este vitală pentru că fără îndoială timpul şi până la urmă, natura umană, nu ne permit să anticipăm momentele care pot provoca căzături, lovituri, zgârieturi şi alte întâmplări nefericire ce pot afecta telefonul nostru.

Probabil însă că cea mai bună şi accesibilă metodă de protecţie în această situaţie rămâne achiziţionarea unor huse de protecţie, menite să asigure confortul şi propria personalitate telefonului dumneavoastră. Libertatea de alegere aparţine fiecărui utilizator şi în cazul de faţă, însă CatMobile Accesories pune la dispoziţia dumneavoastră cele mai noi modele de huse telefoane de pe piaţa din ţară noastră, la cele mai accesibile preţuri. Dacă ai achiziţionat recent un telefon modern precum ultima creaţie lansată de Apple, noul iPhone 7, aruncă o privire peste gama de huse iphone 7 plus a website-ului şi vei descoperi foarte multe accesorii de cea mai bună calitate. CatMobile asigura astfel de accesorii de protecţie a smartphone-urilor dumneavoastră precum huse de telefoane ultra performanţe şi rezistente sau folii de protecţie, dar şi suporţi auto sau de birou, selfie-stick-uri, dispozitive de stocare, căşti audio şi handsfree precum şi o sumedenie de gadgeturi de ultima generaţie. Indiferent de modelul dumneavoastră de telefon, în gama de produse a companiei puteţi găsi orice tip de accesoriu de protecţie va doriţi. Husele de telefoane oferite de CatMobile sunt dedicate pentru fiecare model de telefon de ultima generaţie în parte asigurându-va de compatibilitatea lor perfectă.

Review iPhone 7 / 7 Plus

Aceste huse nu împiedică telefonul să-şi desfăşoare activitatea normală, ba chiar îl ajută şi îi asigura în acelaşi timp protecţia de care are nevoie. Puteţi găsi în gama de produse a companiei huse originale confecţionate din materiale foarte rezistente (precum poliuretanul), care nu permit desprinderea accidentală, asigură un aspect deosebit şi special smartphonelului dumneavoastră şi îl protejează de şocuri şi zgârieturi atât pe partea din faţă cât şi pe partea din spate. Aceste accesorii nu permit pătrunderea murdăriei din exterior şi va garantează că veţi putea să va utilizaţi dispozitivul în cele mai bune condiţii şi cu o facilitate evidentă.  Recomandarea specialiştilor de la CatMobile Accessories se adresează tuturor posesorilor de smartphone din România care caută cele mai bune şi accesibile soluţii pentru protecţia device-urilor lor. Magazinul asigură livrări gratuite in orice localitate pentru comenzile mai mari de 100 de lei şi propune o gama nouă şi exclusivistă de accesorii pentru telefoane în ideea de 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...