Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cosmonautul Dumitru Prunariu va participa la alegerea membrilor CNATDCU

Va fi stablită o nouă componență a comisiilor Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), pentru perioada anilor 2020-2024.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.05.2020 - 18:15

Potrivit unui anunț al Ministerului Educației și Cercetării (MEC), această instituție supune consultării publice, în perioada 4 -7 mai 2020, componenţa comitetelor de selecţie a membrilor comisiilor de specialitate ale Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), pentru mandatul 2020 - 2024.

Instituţiile de învăţământ superior, prin Consiliul Naţional al Rectorilor, precum și Academia Română, institutele de cercetare şi asociaţiile profesionale şi ştiinţifice au transmis propuneri privind componenţa acestor comitete.

Conform unui anunț postat pe site-ul MEC, printre cei propuși se află Nicolae Zamfir (IFIN Măgurele), George Darie (UPB), cosmonautul Dumitru Prunariu (ROSA), Victor Voicu (UMF București), Flavius Baias și Marian Zulean (Universitatea București).

Comentarii