Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cererea de angajare completată de Steve Jobs cu patru decenii în urmă a fost adjudecată la licitaţie pentru 174.000 de dolari

Cererea de angajare completată de Steve Jobs în 1973, adjudecată la licitaţie cu 174.000 de dolari

Cererea de angajare completată de Steve Jobs cu patru decenii în urmă, care arată dorinţa fondatorului Apple de a lucra în industria tehnologiei şi a designului, a fost adjudecată la casa de licitaţie RR din Boston pentru suma de 174.757 de dolari.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2018 - 13:27

Documentul din 1973, redactat de mână şi cu greşeli de punctuaţie, conţine numele "Steven jobs" şi adresa de la "reed college", o facultate din Oregon pe care a urmat-o pentru scurt timp, potrivit casei de licitaţie RR din Boston.

Jobs nu a precizat pentru ce post aplică. Doar că el şi prietenul său Steve Wozniak au înfiinţat Apple trei ani mai târziu. Steve Jobs a murit de cancer în 2011 la vârsta de 56 de ani.

În formular, Steve Jobs a menţionat că avea carnet de şofer, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că nu avea maşină. La rubrica "număr de telefon" a scris "niciun număr".

Un articol de ziar cu autograful lui Steve Jobs, datat 10 iunie 2008, care a fost estimat iniţial la 15.000 de dolari, s-a vândut în final cu 26.950 de dolari. 

În aceeaşi sesiune, un manual Apple Mac OS X semnat de Steve Jobs, cu o valoare stabilită la 25.000 de dolari, a fost adjudecat contra sumei de 41.806 de dolari. 

Între loturile prezente în licitaţie, o scrisoare de dragoste a cântăreţei britanice Amy Winehouse către soţul ei Blake Fielder-Civil, care include o schiţă a unui pui de crocodil înconjurat de inimi, s-a vândut cu 5.000 de dolari.  

Comentarii