8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCele mai populare laptopuri de top în 2020

Cele mai populare laptopuri de top în 2020

Dacă aveai de gând să-ți schimbi laptopul și să cumperi un laptop în rate, iată câteva modele de top care ți-ar putea bifa toate așteptările.

 

Acer Aspire E 15

Cu 8 GB RAM, 256 SSD și un Intel Core i5 de generația a 8-a, Acer a dat lovitura. Pentru că e Acer, este și destul de accesibil, dacă luăm în calcul ce performanțe intră în acest preț. Laptopul poate să funcționeze 12 ore în continuu, cu o mică pauză pentru răcire. Se descurcă binișor și pe partea de gaming, deși nu a fost creat neapărat pentru asta. Ecranul e mare și are o rezoluție bună, iar memoria RAM e mai mult decât decentă pentru a crea prezentări, pentru vizionat filme full HD sau pentru anumite jocuri de ultimă generație.

 

ASUS VivoBook F510UA

Asus a ridicat ștacheta tot mai mult în ultimii ani. Cu gama VivoBook, ștacheta e și mai sus. Avem un Full HD de 15,6 inch, IPS anti-glare și tehnologie nano edge. Ceea ce înseamnă că avem și un laptop destul de zvelt. Designul minimalist mai ascunde și memorie DDR4 de 8 GB, care, împreună cu HDD de 1 TB, îți face viața foarte ușoară când te joci sau vezi filme la calitate bună. Tastatura chiclet plată este și ea un plus, fiind foarte ușor de folosit pentru că atenuează presiunea asupra degetelor. Iar toate aceste specificații cântăresc puțin peste 1,6 kg.

 

Microsoft Surface Pro 6

Ne-am obișnuit ca Microsoft să domine piața software. Dar, în ultima vreme, au intrat puternic și pe partea de hardware. Microsoft Surface Pro 6 este un laptop foarte ușor, foarte compact și foarte ușorde folosit. Poate fi convertit cu ușurință în tabletă și design studio, dacă vrei să folosești un stilou special pentru proiecte grafice. Bateria are o viață lungă și promite până la 13,5 ore de playback. Iar procesorul i7, corelat cu cei 16 GB de RAM, te va susține indiferent de activități.

 

Lenovo Chromebook C330

Dar dacă vrei portabilitate cu adevărat, un notebook cu putere bună de procesare este tot ce ai nevoie. Chromebook-ul creat de Lenovo cu Google este un dispozitiv de numai 11,6 inch, cu ecran IPS și o greutate de puțin peste 1 kg. Are 4 GB de RAM, ceea ce ar trebui să fie sufficient pentru munca de  birou, pentru rezolvat task-uri urgente și navigat largul Internet. Spațiul de stocare se rezumă la 64 GB, dar nu te vei baza pe acest Chromebook pentru a ține fișiere uriașe. Mai degrabă, te vei bucura de puterea unui MediaTek MT8173C, care va face lucrurile să funcționeze brici la transferuri, lansări de aplicații și explorat prezentări. Iar ecranul touch screen este foarte versatil și îți permite să treci de la tastat, la dat zoom pe poze de rezoluție mare.

 

Pentru orice model de laptop, de la cele mai scumpe, la cele accesibile, un sfat bun este să plătești printr-un card de credit. CardAvantaj are parteneriate cu majoritatea comercianților de produse IT și îți permite să împarți prețurile în rate. Ca să te bucuri imediat de laptopul preferat.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă