9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechCe presupune garantia asociata unui certificat SSL premium in pachetul de gazduire...

Ce presupune garantia asociata unui certificat SSL premium in pachetul de gazduire VPS?

Pe de alta parte, lucrurile sunt diferite in cazul unui certificat premium. Acesta vine la pachet cu o garantie care poate acoperi daunele provocate de situatiile neprevazute si asigura un mediu de tranzactii securizat pentru toata lumea. Daca administrezi un magazin online pe un serviciu de gazduire VPS, in mod sigur poti lua in calcul aceasta solutie. Iata ce trebuie sa stii!

 

Pana la ce suma ajunge garantia?

Certificatele premium vin la pachet cu o garantie cuprinsa intre 10,000$ si 250,000$. Firmele care le creeaza utilizeaza ultimele tehnologii in materie de criptare a datelor si garanteaza eficienta. Din acelasi motiv, daca exista cineva care reuseste sa sparga algoritmul, clientul este despagubit cu o suma care poate ajunge pana la intervalele de mai sus.

Asigurarea aceasta ofera protectie in cadrul serviciului de gazduire VPS impotriva unei eventuale pierderi financiare, cauzate de criptarea necorespunzatoare. In plus, va ajuta vizitatorii sa aiba parte de siguranta atunci cand acestia introduc datele cardurilor si alte informatii cu caracter personal. Astfel, reputatia brandului va ramane stabila si nu este nevoie sa platesti singur pagubele. In schimb, ai dreptul sa soliciti o compensatie, iar daunele vor fi acoperite in conformitate cu termenii si conditiile companiei care a emis certificatul.

 

Cum se aplica garantia?

Garantia se aplica in cazul incidentelor pe servere de gazduire VPS in care s-au incalcat procedurile de validare stabilite in documentul autoritatii emitente. Atunci cand se intampla acest lucru, pot rezulta pierderi monetare pentru clienti, care sunt asociate de acestia cu o tranzactie frauduloasa. Garantia este supusa limitei totale de plata asociate fiecarui certificat si este reactualizata la fiecare reinnoire.  Nu se poate acoperi mai mult decat limita ramasa sau suma disponibila.

 

In ce situatie sunt acoperite daunele?

Garantia se aplica atunci cand un vizitator efectueaza o tranzactie cu un card de credit valid si finalizeaza procesul dupa ce verifica informatiile continute in certificat. In cazul in care sunt rezultate pierderi financiare din diverse motive, cheltuielile asociate pot fi rambursate in totalitate.

Cu toate acestea, garantia nu functioneaza in cazul pierderilor pe serverele de gazduire VPS rezultate de perturbari ale energiei electrice si nici in situatia in care sunt folosite acte false sau ilegale de catre persoana care efectueaza tranzactia. De asemenea, nu este permisa nici incalcarea termenilor sau conditiilor de catre cel acoperit, astfel ca serviciile furnizate de compania care a emis certificatul trebuie utilizate doar in scopul de respingere a virusilor sau a atacurilor rau intentionate.

 

Cum poti instala un certificat premium?

Instalarea certificatului se face din interfata cPanel. Dupa ce accesezi functia ‘’SSL/TLS’’, urmatorul pas este sa creezi o cerere pentru certificat si sa astepti validarea acesteia. In aceasta sectiune trebuie sa completezi datele personale si apoi sa inserezi codul CSR generat. Ulterior, procesul de emitere va incepe si certificatul complet va fi livrat pe emailul asociat cu planul de gazduire VPS. Acesta trebuie apoi incarcat prin functia “browse certificates”, datele fiind completate automat. Dupa ce apesi butonul de instalare, certificatul devine activ si poti vedea perioada de valabilitate a acestuia.

De ce ai nevoie de un certificat SSL?

Certificatele SSL utilizeaza algoritmi de criptare care pot securiza toate datele transmite intre vizitator si serverul pe care ruleaza site-ul tau. Astfel, acestea raman in siguranta si nu pot fi furate sau modificate de catre alte persoane. Un certificat premium prezinta un nivel de securitate avansat si ofera protectie impotriva evenimentelor neprevazute!

 

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

Închisoare cu suspendare pentru trei activiști climatici care au vopsit cu spray portocaliu Poarta Brandenburg

Un tribunal din Germania i-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pe trei activişti climatici care au împroşcat cu spray portocaliu coloanele...
Ultima oră
Pe aceeași temă