Logo Facebook 3000 de utilizatori, FOTO: Facebook

Ce inovații aduce Facebook în domeniul „social audio”

Facebook va anunța luni o serie de produse sub umbrela „social audio”, inclusiv lansarea aplicației de audio-chat Clubhouse și o promovare sporită în domeniul descoperirii și distribuției podcasturilor, anunță Reuters.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

19.04.2021 - 11:06

Planurile includ o versiune audio a Rooms, un produs de videoconferință lansat de Facebook cu un an în urmă. Produsul de tip Clubhouse va permite grupurilor de oameni să asculte și să interacționeze cu vorbitorii pe o scenă virtuală.

Facebook va lansa, de asemenea, un produs care să le permită utilizatorilor să înregistreze mesaje vocale scurte și să le posteze pe pagina personală, precum și un produs pentru podcasturi care va fi conectat cu Spotify.

Anunțul va fi făcut luni, dar unele produse nu vor apărea imediat.

Facebook a început testarea publică a unei noi aplicații numită Hotline la începutul acestei luni, aplicație în care utilizatorii pot vorbi și primi întrebări live de la un public. Acest produs combină conținutul audio cu elemente text și video și apare în condițiile în care platformele de socializare experimentează o mulțime de noi funcții audio live.

Succesul aplicației Clubhouse, veche de un an, care a raportat 10 milioane de utilizatori activi, a demonstrat potențialul serviciilor de chat audio, în special în timpul pandemiei COVID-19.

Comentarii