15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechCe inovații aduce Facebook în domeniul „social audio”

Ce inovații aduce Facebook în domeniul „social audio”

Planurile includ o versiune audio a Rooms, un produs de videoconferință lansat de Facebook cu un an în urmă. Produsul de tip Clubhouse va permite grupurilor de oameni să asculte și să interacționeze cu vorbitorii pe o scenă virtuală.

Facebook va lansa, de asemenea, un produs care să le permită utilizatorilor să înregistreze mesaje vocale scurte și să le posteze pe pagina personală, precum și un produs pentru podcasturi care va fi conectat cu Spotify.

Anunțul va fi făcut luni, dar unele produse nu vor apărea imediat.

Facebook a început testarea publică a unei noi aplicații numită Hotline la începutul acestei luni, aplicație în care utilizatorii pot vorbi și primi întrebări live de la un public. Acest produs combină conținutul audio cu elemente text și video și apare în condițiile în care platformele de socializare experimentează o mulțime de noi funcții audio live.

Succesul aplicației Clubhouse, veche de un an, care a raportat 10 milioane de utilizatori activi, a demonstrat potențialul serviciilor de chat audio, în special în timpul pandemiei COVID-19.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă