8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăTechCare sunt cele mai rentabile opțiuni ale studenților pentru a-și repara device-urile?

Care sunt cele mai rentabile opțiuni ale studenților pentru a-și repara device-urile?

Tineri și cu chef de viață, însă cu bugete limitate primite de la părinți, studenții caută întotdeauna soluții rentabile pentru repararea unui laptop sau telefon. Un device, independent de natura lui, este vizat de o durată de viață setată din etapa de producție, astfel că utilizarea și îngrijirea optime pot face diferența între un device care începe să prezinte probleme de funcționare din primul an de folosire și unul care funcționează optim până la maturitate. Totuși, în cazul în care laptopurile lor încep să dea semne de slăbiciune chiar în timpul sesiunii de examene, studenții pot veni cu acestea la Power Laptop Service unde specialiștii cu experiență în spețe diverse de hardware și software le vor rezolva problema în cel mai scurt timp. Studenții de la U.N.A.T.C., Facultatea de Farmacie sau cei de la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București pot oricând să dea o fugă până la service-ul dedicat reparațiilor de diverse device-uri în Sectorul 2 al Capitalei.

 

Un laptop nefuncțional îi împiedică pe studenți să își realizeze proiectele

Fie că este utilizat pentru redactarea proiectelor și prezentărilor pentru facultate sau activități conexe cursurilor universitare, laptopul este extensia tehnologică a studentului. Ce se întâmplă atunci când studenții se lipsesc de laptop pentru câteva zile, în plină perioadă de examene? Nu sunt doar pasibili pentru restanțele din toamnă, fiindcă nu își prezintă la timp proiectele de semestru, însă este foarte posibil ca problemele laptopului să se agraveze dacă nu sunt tratate. Power Laptop Service se ocupă de înlocuirea perifericelor, precum tastaturi, mufe sau coolere, însă rezolva și spețe legate de problemele de software pe care le prezintă laptopul tău.

Ținând cont de faptul că unele instituții de învățământ facilitează accesul studenților la cursuri în format pdf, este păcat să te privezi de acest confort doar fiindcă laptopul tău nu se mai încarcă în mod optim sau display-ul îți joacă feste și nu poți citi conținutul cursurilor. Deși pare greu de crezut, este mai rentabil să vii cu laptopul într-un service specializat decât să îți achiziționezi unul nou, fiindcă serviciile efectuate profesionist contribuie la creșterea notabilă a duratei de viață a acestuia, indiferent de problemele de funcționare pe care le prezintă.

 

Studenții își eficientizează timpul citind cursurile pe un iPhone 6

Din comoditate sau pentru că preferă varianta mai eficientă de a învață, mulți dintre studenți rămân fideli device-urilor atunci când vine vorba de lecturarea și învățarea noțiunilor importante pentru examenele din sesiune. Se întâmplă, însă, ca telefonul să sufere un accident, ocazie cu care trebuie să achiziționați un display iphone 6 din magazinul de componente mobile Power Laptop. Totuși, nu trebuie să va îngrijorați. Este de preferat să înlocuiți doar piesa care împiedică funcționarea telefonului decât să îi împovărați pe părinții voștri cu grija achiziționării unui smartphone nou-nouț.

Dacă ai și tu un iPhone 5 sau iPhone 6 care nu mai funcționează la fel de bine ca înainte, poți selecta din magazinul Power Laptop un ecran iPhone 5 sau display iPhone 6. Device-ul tău își va recăpăta funcționalitatea, iar tu te poți folosi pe mai departe de cele mai noi aplicații care să îți ușureze procesul de învățare în sesiunea de examene.

Examenele din sesiune ne pun în mare dificultate dacă nu avem la dispoziție tool-urile necesare prin care să putem învăța rapid. Chiar și o zi fără laptop sau iPhone va cântări negativ la notele tale, mai ales dacă nu reușești să te încadrezi în deadline-ul pentru susținerea proiectelor. Power Laptop Service și magazinul online Power Laptop sunt partenerii performanțelor tale pe durata studiilor universitare, aici găsind întotdeuna soluții rapide la problemele de funcționare ale device-ului tău.

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă