10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCare sunt accesoriile de care telefonul tău chiar are nevoie

Care sunt accesoriile de care telefonul tău chiar are nevoie

Smartphone-urile au devenit indispensabile în viețile noastre, suntem tot timpul cu ele în mână, mereu conectați, și rezolvăm nenumărate probleme cu ajutorul lor. În plus, există câteva accesorii foarte utile, care pot amplifica performanțele telefonului și care, în același timp, îl protejează pe termen lung (atât la interior, cât și la exterior). Sună bine, nu-i așa?

 

Tocmai din acest motiv, în cele ce urmează ți-am pregătit o listă de cinci accesorii care chiar vor simplifica interacțiunea cu propriul smartphone.

 

Husă de protecție
 

Oricât de atent ai fi cu telefonul, micile accidente sunt inevitabile, indiferent că le provoci tu sau altcineva. În mod sigur ți s-a întâmplat să-ți scape din mână și să ajungă pe asfalt. Sau, și mai rău, să îl lași pe birou și să-l trântească din greșeală un coleg. Nu poți anticipa aceste situații, dar îți poți lua toate măsurile de precauție.

Iar o carcasă sau o husă de protecție este primul accesoriu pe care trebuie să-l iei în calcul. Husele îl protejează mult mai bine, pentru că îi acoperă toate suprafețele (sunt acelea care se deschid ca o copertă de carte). Capacele sau carcasele îmbracă numai spatele smartphone-ului, oferindu-i o protecție de bază.

 

Folie de sticlă

Dacă vrei să-ți păstrezi telefonul mai multă vreme în stare intactă, folia de sticlă este un accesoriu must-have. Ecranul telefonului este destul de sensibil și, dacă ajungi să-l spargi, nu îți vei mai putea folosi telefonul ca înainte. Iar înlocuirea lui nu va fi tocmai ieftină.

Pentru un plus de protecție, alege o folie de sticlă 3D. Este invizibilă, se aplică fără probleme pe ecranul oricărui tip de telefon, indiferent de forma lui, și ferește ecranul de zgârieturi sau șocuri.

 

Lentile foto
 

Dacă ești pasionat de fotografie și îți dorești să experimentezi la acest capitol, un kit de lentile foto îți va fi tare util. Acestea sunt echivalentul obiectivelor pentru camerele foto și se prind cu ajutorul unei cleme de camera smartphone-ului.

Sunt mai multe tipuri de lentile din care poți alege (fish eye lens, wide, macro) și cel mai bine ar fi să le testezi pe toate în cadrul unei ședințe foto, pentru a-ți da seama care este efectul care îți place mai mult.

 

Baterie externă
 

Pleci de-acasă fără să verifici dacă telefonul tău e încărcat, dai telefoane, te uiți pe internet, trimiți mail-uri și, la un moment dat, acesta se închide brusc, pentru că i s-a dus bateria. Cu siguranță recunoști și tu acest scenariu.

O baterie externă este un accesoriu care te scutește de nenumărate probleme. Păstrează una (încărcată) în geantă sau în rucsac și nu vei mai rămâne niciodată cu telefonul „în pană“. Atenție însă la tipul de baterie externă pe care îl iei, pentru că nu toate sunt la fel de eficiente: de preferat ar fi să alegi un power bank de la același brand cu smartphone-ul pe care îl deții, care să aibă și o capacitate mare (minimum 10 000 mAH, ca să-ți permită mai multe încărcări).

 

Suport auto pentru telefon
 

Nu este permis și nici sigur să stai cu telefonul în mână atunci când conduci, așa că suportul auto pentru telefon chiar este un accesoriu necesar.

Indiferent dacă alegi unul magnetic sau unul cu sistem de prindere, important este să-l poziționezi la nivelul privirii, ca să poți urmări cu ușurință navigația (sau alte notificări ale telefonului) și să nu te încurce atunci când ești la volan.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă