Targa e pe drum. Mazda a început producţia modelului MX-5 RF

Mazda Motor Corporation a anunțat startul producţiei modelului Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback), roadster-ul cu acoperiș amovibil rigid, la fabrica Ujina din apropierea sediului central din Hiroshima. Asamblarea a debutat cu modele destinate pieţelor din America de Nord şi Europa, unde vânzările vor începe în prima parte a anului 2017.

Share

Răzvan Scăeşteanu 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2016 - 18:57

Mazda Motor Corporation a anunțat startul producţiei modelului Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback), roadster-ul cu acoperiș amovibil rigid, la fabrica Ujina din apropierea sediului central din Hiroshima. Asamblarea a debutat cu modele destinate pieţelor din America de Nord şi Europa, unde vânzările vor începe în prima parte a anului 2017. În Japonia modelul Mazda MX-5 RF va fi pus în vânzare mai târziu, în cursul acestui an.

Modelul MX-5 RF întruchipează în adevăratul sens filosofia Jinba-Ittai a armoniei dintre şofer şi maşină, filosofie care a caracterizat modelul MX-5 de-a lungul celor 27 de ani de existenţă. Această ultimă adaptare a roadsterului ultraușor Mazda prezintă un design atrăgător în stil fastback şi un acoperiş retractabil din 3 piese, care atunci când este pliat lasă o secţiune din spate descoperită și creează o atmosferă unică, specifică unei decapotabile de tip Targa.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...