Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proiectul Duster Army trece la un nou nivel. Discuții la nivel înalt, între Dacia și Guvern

Dacia vrea să ducă la un nou nivel programul Duster Army, astfel încât modelul militar să fie folosit în operațiunile militarilor români și nu numai. Modelul ar urma să fie adecvat cerinţelor potenţialilor beneficiari din Sistemul Naţional de Securitate şi Industria de apărare.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 02.11.2015 - 19:11

Dacia vrea să ducă la un nou nivel programul Duster Army, astfel încât modelul militar să fie folosit în operațiunile militarilor români și nu numai. Modelul ar urma să fie adecvat cerinţelor potenţialilor beneficiari din Sistemul Naţional de Securitate şi Industria de apărare.

Proiectul Duster Army a fost discutat de către preşedintele director general al Automobile Dacia, Nicolas Maure, și Sorin Encuţescu, secretarul de stat responsabil pentru industria de apărare din Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului. .

"Întâlnirea a prilejuit o scurtă prezentare a caracteristicilor tehnice ale vehiculului Dacia Duster Army. Au fost evidenţiate performanţele acestuia în condiţiile utilizării sale cu diverse echipări şi pentru mai multe tipuri de misiuni. Părţile şi-au exprimat dorinţa şi deschiderea necesară pentru a dezvolta programul Dacia Duster Army şi a realiza un model adecvat cerinţelor operaţionale ale potenţialilor beneficiari din Sistemul Naţional de Securitate şi Industria de apărare. S-a convenit organizarea unor întâlniri la nivel de specialiști din domeniul cercetării dezvoltării și industriei de apărare, organizarea unor vizite de lucru și a unor exerciții demonstrative prin care să fie probate performanțele tehnice și funcționale ale modelului, posibilitățile de echipare și funcționare ale acestuia", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

Duster Army, apărut în 2013, sub formă de concept, nu a intrat încă în producția de serie. Modelul este un vehicul militar, adaptat de inginerii Renault România la cerinţele Armatei Române, în conformitate cu standardele NATO.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...