20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPrimul model Mazda MX-5 vândut în SUA, DAUNĂ TOTALĂ după doar un...

Primul model Mazda MX-5 vândut în SUA, DAUNĂ TOTALĂ după doar un km. Ce surpriză a avut șoferul!

Primul model Mazda MX-5 de generație nouă, care a fost vândut în SUA, a fost implicat într-un accident rutier la doar un km de dealer-ul de la care fusese cumpărată mașina. Dauna a fost totală, însă proprietarul vehiculului a avut parte de o surpriză.

Un american care abia își cumpărase noua Mazda MX-5 a suferit un accident la doar un km distanță de dealer, în Florida. Vinovatul, șoferul unui Ford F-150, a lovit din spate modelul Mazda, după care roadsterul japonez ricoșat în mașina din față. Cu toate că nu au fost înregistrate victime, MX-5 a fost lovită în ambele părți iar dauna totală a fost stabilită după ce s-a constatat că șasiul era îndoit.

Citește și Citește și Duster primește cutie de viteze automată pentru versiunea diesel. Vezi pe ce piață va fi lansat

Proprietarul noii Mazda a avut parte de o surpriză din partea dealerului de la care cumpărase mașina, Tom Bush oferindu-i acestuia o altă Mazda MX-5 nouă. Dealer-ul a preluat el polița pentru a încerca să-și acopere paguba de la compania de asigurări a clientului său.

Cu toate că nu era obligat să facă acest lucru, dealer-ul i-a făcut astfel o surpriză neașteptată clientului său. Un astfel de model pornește în SUA de la un preț situat în jurul a 25.000 dolari.

Noua Mazda MX-5 a fost lansată spre finalul lui 2014, roadsterul japonez venind cu o serie de îmbunătățiri atât tehnice, cât și estetice.

 

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă