Mr. Bean trece de la bolizi V12 la mașini electrice. Ce automobil și-a cumpărat

Rowan Atkinson, care l-a interpretat pe celebrul "Mr. Bean", și-a cumpărat o mașină electrică, după ce, luna trecută, și-a vândut un bolid din garaj pentru o sumă uriașă.

Share

Victor Gavril 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2015 - 12:53

Rowan Atkinson, care l-a interpretat pe celebrul "Mr. Bean", și-a cumpărat o mașină electrică, după ce, luna trecută, și-a vândut un bolid din garaj pentru o sumă uriașă. 

Atkinson a achiziționat un BMW i3, pe care îl va folosi în activitățile sale zilnice, asta după ce obișnuia să conducă, pentru a se relaxa, un bolid McLaren F1, din 1997. El și-a vândut mașina supersport, luna trecută, pentru o sumă uriașă, circa 11 milioane euro.

Citește și Mr. Bean și-a vândut bolidul pe o sumă incredibilă

Trecerea de la un monstruos motor V12 cu peste 600 CP la un propulsor electric de doar 170 CP nu pare să-l deranjeze pe "Mr. Bean". Modelul electric are o autonomie de circa 150 km, înainte ca bateriile să se descarce și să necesite o nouă reîncărcare la priză. Mașina are o viteză maximă de doar 150 km/h, ceea ce este jumătate din viteza bolidului deținut anterior de actorul britanic.

Atkinson nu va mai trebui să plătească taxa zilnică, de 11,5 lire steriline, plătită de londonezi în cazul care circulă în fiecare zi prin zona centrală a orașului. Mașina sa este scutită de mai multe taxe, având în vedere nivelul de emisii zero.

Totuși, BMW i3 este disponibil și în versiunea cu autonomie extinsă, ceea ce înseamnă că poate fi dotată cu motorul de 0,7 litri, cu rol de alimentare a propulsorului electric, și care duce autonomia la 290 km.

Rowan Atkinson s-a consacrat ca interpret al personajului "Mr. Bean", căruia i-a dat viață între 1990-1995, când a fost difuzat un serial cu acest personaj la televiziunea publică britanică.

Citește și Primul model Mazda MX-5 vândut în SUA, DAUNĂ TOTALĂ după doar un km. Ce surpriză a avut șoferul!

Citește totul despre:

Comentarii