13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMazda CX-5 - SUV-ul compact cu stil, siguranţă şi spirit

Mazda CX-5 – SUV-ul compact cu stil, siguranţă şi spirit

Ca prim model de serie care a adoptat avangardista tehnologie SKYACTIV şi tema de design „KODO – Sufletul mişcării”, Mazda CX-5 întruchipează esenţa plăcerii de a conduce. Acest SUV compact reprezintă emoţia simţită în copilărie când am cunoscut puterea mişcării.

La noul Mazda CX-5 a fost pus accentul pe design, uşurinţa în utilizare şi confort, fără a face compromisuri la siguranţă şi consum redus. Acesta este un SUV compact de o asemenea calitate şi versatilitate, încât va aduce bucurie de durată proprietarilor pe tot parcursul exploatării, indiferent de vârstă sau stilul de viaţă.

Pentru a crea o senzaţie de armonie liniştitoare între şofer, pasageri şi habitaclu, designerii şi inginerii Mazda au colaborat la dezvoltarea interiorului maşinii Mazda CX-5. De aceea vă veţi simţi în control deplin asupra maşinii şi a echipamentelor sale interioare.

Finisarea de top a habitaclului modelului Mazda CX-5 rezidă din materialele fine ale bordului şi ornamentele cromate, satinate. Senzaţia de calitate înaltă este subliniată de modul în care toate suprafeţele, contururile şi componentele se completează reciproc. Este un interior care reflectă investiţia Mazda în calitatea şi meticulozitatea execuţiei.

Încorporând întreaga gamă de noutăţi ale tehnologiei SKYACTIV, SUV-ul compact Mazda CX-5 oferă o satisfacţie deplină la volan. Tehnologiile avansate înglobate in motor, cutie de viteze, şasiu şi caroserie colaborează pentru o performanţă rafinată şi economică.

Şasiul noului Mazda CX-5 conferă manevrabilităţii o agilitate şi sensibilitate rare în lumea SUV-urilor. Motorul şi transmisia furnizează dinamism cu un randament ridicat, în timp ce sistemul Cuplu Activ pe 4 Roţi Motoare transferă putere roţilor cu tracţiunea cea mai bună. Caroseria uşoară dar solidă contribuie la o siguranţă de top şi o aerodinamică excelentă.

Mazda CX-5 are printre cele mai ridicate niveluri de siguranţă cunoscute, cu siguranţă activă de top care ajută la prevenirea coliziunilor şi siguranţă pasivă care vă protejează în cazul unei coliziuni.

Elementele de siguranţă activă includ farurile Bi-Xenon cu Controlul Fazei Lungi care comută automat pe faza scurtă la apropierea altei maşini. Sistemul Adaptiv de Ilumi-nare Frontală roteşte farurile la viraje pentru iluminarea optimă a drumului, în timp ce construcţia ranforsată a caro-seriei protejează spaţiul interior în caz de coliziune. 

Mazda CX-5

Preţ: 17.895€-27.895€

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă