11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialMasini, motociclete si femei frumoase

Masini, motociclete si femei frumoase

Centrul comercial Romexpo din Bucuresti a fost gazda celei de a treia editii a 4 TuningDays, locul unde impatimitii motoarelor au putut admira de la cativa centimetri cele mai "crunte bijuterii" pe doua sau patru roti ale momentului. Bineinteles, din peisaj nu puteau lipsi fetele frumoase, care au facut ca masinile sa para si mai atragatoare,  iar atmosfera sa devina pur si simplu incendiara. Concomitent cu 4Tuning Days, in pavilionul central, s-a desfasurat cea de-a VI-a editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).

Miile de vizitatori au luat cu asalt pavilionele destinate bolizilor. Peste 200 de masini modificate, expuse pe o suprafata de 13.000 de metri patrati, demo car-uri, scutere de apa, motociclete de politie, jante, kituri de caroserie, stopuri, scutere, accesorii de tuning interior si exterior, casti de protectie, costume de motociclism, boxe uriase si multi decibeli au creat ambientul salonului.
Fetele frumoase, imbracate in costume cat mai ametitoare, nu au lipsit din peisajul expozitiei si "au luat de multe ori fata" masinilor superbe. Siluetele aproape perfecte si formele provocatoare au atras ca un magnet obiectivele camerelor si aparatelor de fotografiat.

In afara reprezentantelor sexului frumos care, an de an, par din ce in ce mai frumoase, editia 2008 a 4Tuning Days a cunoscut o premiera absoluta in Romania, anume Rally Days. In cadrul acestui eveniment au fost prezentate masini de concurs din campionatul de raliu al Romaniei (CRR). Subaru Impreza STI, EVO-uri preparate pentru raliu, precum cel al lui Daniel Onoriu, campionul sezonului trecut, sau cel al lui Titi Aur, etc. au facut sa se declanseze sute de blituri ale aparatelor de fotografiat.  Elementul central a fost insa un Mitsubishi preparat special pentru cei care trebuiau sa ne reprezinte la celebra cursa de Rally Raid, Paris-Dakar.
Pavilionul destinat automobilelor a avut si el cateva elemente de senzatie. Un Rolls-Royce si un Mercedes ML-Klasse, preparat de AMG, precum si un Lamborghini Gallardo si un Hummer H2 modificate, au starnit rumoare in randul vizitatorilor. Atmosfera retro  a fost condimentata de un Ford Mustang din 1964 si de doua Trabant-uri, care au trezit amintirile celor mai in varsta.
Alaturi de masinile modificate de firmele de tuning profesioniste, organizatorii evenimentului au invitat si cluburi auto romanesti precum NoSpeedLimit, Midnight Racers sau Sun Racers.
www.auto.ro

Alese pe spranceana
Modelele prezente la a treia editie a 4Tuning Days au fost extrem de riguros selectate. Multe dintre fetele prezente la eveniment au contracte ferme cu diverse agentii de modelling din tara si au participat si la SIAB 2007. Astfel vizitatorii prezenti la eveniment au avut o mare dilema: ce anume sa fotografieze mai intai: femeile sau "bijuteriile" expuse?.

SMAEB 2008
Simultan prezentarea masinilor modificate a avut loc si Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB) in pavilionul central. Aici vizitatorii au putut admira cele mai noi modele de motociclete, din arsenal nelipsind Kawasaki Ninja sau robustele Harley Davidson-uri. La eveniment au fost prezentate si doua motociclete BMW din dotarea Politiei Romane, precum si numeroase alte modele.

Rolls-Royce de 375.000 de mii de euro
Una dintre "piesele de rezistenta" ale showului de la Romexpo a fost un Rolls-Royce preparat, a carui valoare ajungea la 375,000 de euro. Din informatiile pe care le-am putut obtine, superbul automobil apartine unui cetatean roman, dar identitatea acestui a fost pastrata secreta din motive de confidentialitate intre firma de tuning si propietar.

"Micutu" nu a fost uitat!
Mihai Banaru, fostul presedinte al Midnight Racers, cunoscut sub pseudonimul de "Micutu" nu a fost uitat de catre colegii si prietenii sai. Echipa Midnight Racers a avut mai multe masini expuse. Pe una dintre acestea cei de la Racers au pus un afis mare cu poza fostului lor lider si urmatorul mesaj: "Micutzu nu te vom uita niciodata!" Micutzu a decedat in septembrie anul trecut, in urma unui accident de circulatie pe Calea Plevnei. Atunci bolidul pilotat de Banaru a lovit cu aproximativ 170 km/h un stalp.

Cele mai citite

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...
Ultima oră
Pe aceeași temă