EXCLUSIV! Numărul 7 al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle, numai împreună cu ziarul România liberă Weekend Plus

Nu ratați România liberă Weekend Plus de vineri, 30 iunie, până duminică, 2 iulie. Ziarul apare împreună cu numărul 7 al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle.

Share

Răzvan Scăeşteanu 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2017 - 17:28

Nu ratați România liberă Weekend Plus de vineri, 30 iunie, până duminică, 2 iulie. Ziarul apare împreună cu numărul 7 al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle. Cover-story-ul acestei ediții face obiectul unui material special despre programul Rabla Plus și ecobonusul de 4.4oo euro pentru mașinile plug-in hybrid care, în multe cazuri, le face pe acestea mai accesibile decât omoloagele lor cu propulsie convențională.

Apoi, puteți afla primele impresii despre Renault Captur facelift și noua Mazda CX-5, din cadrul testelor internaționale. Nu în ultimul rând, RPM vă invită la o lecție de echitație cu un pur sânge de Mustang și să vedeți de ce este în stare noua Honda Civic Sport Plus, prima Hondă care renunță definitiv la aspirate, făcând pasul Turbo. AND-ul de hot-hatch este foarte bine subliniat.

BMW Seria 8 Concept vă va purta într-o călătorie în timp, până la legendara Serie 8. Suzuki SX4 vă va arăta de ce a obținut titlul ”Cel mai 4x4 SUV din România”, iar în cadrul secțiunii ”#ÎnTeren” veți vedea că se poate face off-road și cu duba.

În cadrul campaniei ATA ”ViAȚA e a ta” aflăm ”Ce îi  lipsește șoferului roman”, iar specialistul nostrum moto vă dă opt sfaturi utile despre mersul cu motocicleta în oraș. Și, cum vacanța bate la ușă, RPM vă invită să luați ”Charter-ul de Halkidiki” și să visați la mare, soare și relaxare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...