EXCLUSIV! Noul număr al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle, numai împreună cu ziarul România liberă Weekend Plus

Nu ratați România liberă Weekend Plus de vineri, 1 septembrie, până duminică, 3 septembrie. Ziarul apare împreună cu numărul 9 al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle.

Share

Răzvan Scăeşteanu 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2017 - 10:33

Nu ratați România liberă Weekend Plus de vineri, 1 septembrie, până duminică, 3 septembrie. Ziarul apare împreună cu numărul 9 al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle.

Oficial, vara calendaristică s-a încheiat. Dar, fiesta abia începe în lumea auto. Și, nu pentru că RPM vă împărtășește primele impresii despre noul Ford Fiesta, în urma testelor internaționale, ci pentru că, în câteva zile, pe 12 septembrie, își va deschide porțile Salonul Auto de la Frankfurt – IAA 2017, eveniment în cadrul căruia Dacia, constructorul argeșean de sub umbrela Renault, va scrie o nouă filă în cartea sa de istorie, prezentând cea de-a doua generație a SUV-ului Dacia Duster. Noul model este mai mult o evoluție decât o revoluție, mișcarea fiind bazată pe un facelift profund al primei generații. Toate informațiile și imaginile disponibile până în prezent le găsiți AICI. Însă, până vom vedea și analiza mașina în carne și oase, pe 12 septembrie, la Frankfurt, RPM a făcut un test de adio cu Duster I și vă invită să urmăriți în paginile revistei pașii făcuți de primul SUV românesc, de la conceptul Duster până în prezent.

De asemenea, în numărul 9 al Revistei RPM, veți găsi un reportaj special la fabrica Renault din Tanger, unde Dacia și-a găsit o nouă casă. Investițiile făcute de constructor, sprijinul acordat de autoritățile marocane și evoluția unității ne pun cel puțin pe gânduri…

”Sir Phantom al VIII-lea”, referința luxului realizată de Rolls-Royce, este pregătit pentru o incursiune de lifestyle pe patru roți. Iar Skoda l-a scos la pensie pe Yeti, ”omul zăpezii”, pentru a-i face loc lui Karoq, un SUV sub-compact în toată regula care, după lansarea de la IAA 2017, este pregătit să facă zile negre concurenței.

Pasionații de cai putere și ”liniuțe” îți vor aduce cu nostalgie aminte de Opel-urile GSi și, cu siguranță, se vor bucura de reaprinderea flăcării GSi prin introducerea puternicului acronim pe noul Opel Insignia. Apropo, Insignia GSi bate vechiul Insignia OPC pe Nurburgring!

Nu în ultimul rând, în numărul 9 al Revistei RPM,  veți afla de ce Land Rover Discovery nu este un SUV, ci mai mult decât atât, cum merge MINI Cooper SD Clubman ALL4 pe ritmuri de Depeche Mode, de ce Renault Megane GT dCi 165 este o sportivă care mănâncă puțin și unde a ajuns Red Bull Romaniacs, cea mai dificilă competiție hard-enduro. Nu încheiem fără o analiză la sânge a pieței auto din România, care în primele șase luni din 2017 a înregistrat creșteri procentuale record, și, bineînțeles, fără o #VacanțăPeRoți. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...