16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialEvita 5 situatii neplacute cu o camera auto performanta!

Evita 5 situatii neplacute cu o camera auto performanta!

Aglomeratia de pe sosele, nervii intinsi la maxim si conduita tot mai neplacuta a conducatorilor auto au transformat camera auto intr-o necesitatea pentru fiecare utilizator de autovehicule. In prezent aceasta nu mai este doar un moft sau un accesoriu hi-tech care sa infrumuseteze bordul masinii tale, ci chiar biletul tau de iesire din numeroase situatii neplacute.

Camera auto este potrivita pentru orice sofer, insa devine indispensabila pentru cei ce isi castiga existenta petrecand numeroase ore la volan. Daca esti taximetrist, agent de vanzari sau transportator trebuie sa pui cat mai curand pe lista ta de prioritati achizitionarea unei camere auto. Aceasta te poate feri de numeroase situatii neplacute, litigii legale, conflicte de strada, etc.

1.Camera auto te fereste de amenzi usturatoare.

Nu credem sa existe sofer caruia intalnirea cu agentii de politie in trafic sa nu-i starneasca un usor sentiment de neliniste. Cu atat mai mult in situatia in care “te simti cu musca pe caciula” si speri pana in ultimul moment ca mica ta incalcare a regulilor va fi trecuta cu vederea. Dar ce te faci in situatia in care nu ai gresit cu nimic iar datorita unei neintelegeri sau a unei greseli a agentului de politie ( agentii sunt oameni si uneori pot gresi) esti pasibil de o amenda usturatoare ? Camera auto poate rezolva rapid o astfel de neintelegere! Ii vei putea arata imediat agentului respectiv ca nu ai gresit cu nimic, iar daca acesta refuza sa vada un lucru atat de evident vei putea folosi filmarea pentru a contesta procesul verbal si a scapa astfel de amenda.

2.Camera auto descurajeaza agresiunile in trafic.

Poate ca esti o persoana norocoasa si nu ai avut de a face pana acum cu soferi agresivi. Dar cu siguranta iti sunt cunoscute cazurile redate in media, in care multi participanti la trafic au fost agresati verbal si chiar fizic de unii conducatori lipsiti de control. Camera auto este esentiala intr-un astfel de caz. Ea poate descuraja actiunile violente ale soferilor recalcitranti si va constitui o proba importanta in cazul in care vei fi victima unei agresiuni, devenind astfel implicat intr-un proces penal.

3.Camera auto utila in solutionarea problemelor cu asiguratorii.

In urma multor ciocniri sau accidente usoare petrecute in trafic, masinile pe care le conducem pot avea de suferit. Daca persoana vinovata nu isi asuma responsabilitatea si nu puteti ajunge la o intelegere amiabila, politistii chemati la fata locului isi vor face treaba iar compania de asigurari te va despagubi pentru avariile suferite. Pentru a putea demonstra cat mai clar modul in care lucrurile s-au petrecut si a reduce considerabil timpul de recuperare a pagubelor vei putea apela cu incredere la camera auto montata in interiorul masinii tale.

4.Camera auto poate ajuta la identificarea hotilor.

Majoritatea persoanelor ce locuiesc la bloc nu au posibilitatea de a detine un garaj personal sau accesul intr-o parcare pazita si supravegheata video. Astfel, mai ales pe timpul noptii, unele persoane rau intentionate iti pot sparge masina pentru a sustrage diferite bunuri uitate pe bancheta sau in torpedou. O camera auto de calitate ce consuma o cantitate infima de energie, ( cu atat mai bine daca este prevazuta cu infrarosu ) va putea identifica cu usurinta persoanele respective. Politia va avea astfel un avantaj major in prinderea hotilor iar tu iti vei putea recupera bunurile furate mult mai rapid.

5.Camera auto te fereste de vecinii “neglijenti”

De multe ori in parcarile comune sau in spatele blocurilor, se intampla ca masina sa iti fie atinsa sau zgariata ca urmare a neatentiei vecinilor sau a altor soferi. Tot de atatea ori se poate intampla ca in lipsa unor martori oculari acestia sa plece lasandu-te cu un sentiment de frustrare si cu o paguba pe care va trebui sa o suporti singur. Pentru a preveni astfel de situatii ai nevoie de o camera auto! Aceasta va putea imortaliza incidentul cu pricina si va determina persoana in cauza sa te contacteze rapid pentru a evita implicarea sa in probleme legale serioase.

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă