4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDuster primește cutie de viteze automată pentru versiunea diesel. Vezi pe ce...

Duster primește cutie de viteze automată pentru versiunea diesel. Vezi pe ce piață va fi lansat

Duster 1.5 dCi va fi primul model din gama Dacia care va primi cutie de viteze automată. SUV-ul va beneficia de această dotare doar pe piața din India, acolo unde este comercializat ca Renault.

Renault va oferi, începând din această vară, versiunea diesel a lui Duster cu transmisie automată, pe piața din India, acolo unde SUV-ul românesc este unul dintre cel mai bine vândute modele ale constructorului francez.

Pentru început va fi automat doar dieselul 1.5 dCi cu tracțiune pe față. Modelul va avea astfel o cutie de viteze automată, în șase rapoarte, cu dublu ambreiaj EDC (Efficient Dual Clutch), potrivit IAB.com.

Citește și FOTO. Versiunile verzi ale lui Volkswagen Golf, lansate în România. Cât costă GTE și e-Golf

Transmisia EDC este preluată de la Renault Captur, care este disponibil cu această cutie de viteze și în Europa.

Mișcarea celor de la Renault vine în contextul în care rivalitatea cu ceilalți constructori a devenit tot mai strânsă, pe această piață, iar principalul rival al lui Duster se anunță a fi Hyundai Creta.

Pe piața indiană Duster este disponibil în versiunile pe benzină 1.6 și diesel 1.5, căreia îi poate fi atribuită și o tracțiune integrală. În România, modelul dispune și de benzinarul turbo, de 1,2 litri, dar nu și de transmisie automată.

În India, Renault a vândut, de la începutul anului, 31.182 modele Duster.

 

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă