Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toate pânzele sus! Uber își lansează serviciul de transport maritim

Uber și-a lansat serviciul de transport maritim UberBOAT. Nu este vorba despre călătorii de lungă durată, ci despre traversarea Bosforului de pe o parte a orașului Istanbul, pe cealaltă.

Share

Playtech.ro 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2015 - 18:14

Uber și-a lansat serviciul de transport maritim UberBOAT. Nu este vorba despre călătorii de lungă durată, ci despre traversarea Bosforului de pe o parte a orașului Istanbul, pe cealaltă. Orașul este unul dintre cele mai aglomerate din lume, este așezat pe două continente, iar Uber ar putea profita de pe urma traficului imens desfășurat pe strâmtoare.

Serviciul poartă numele UberBOAT și va transporta orice pasager prin intermediul unei bărci de viteză pentru suma de 50 de lire turcești, echivalentul a 19 dolari.

Citește continuarea textului pe Playtech.

Citește totul despre:

Comentarii