Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atenție de unde ați descărcat WhatsApp! Puteți rămâne fără cont

Dacă ați primit pe aplicație un mesaj care vă informează că contul dumneavoastră este „Suspendat temporar", acest lucru poate însemna că, în loc de aplicația WhatsApp oficială, probabil folosiți o versiune de WhatsApp care nu este autorizată, onform DC

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2019 - 19:48

Dacă nu treceți la aplicația oficială după suspendarea temporară, contul poate fi suspendat permanent.

Aplicațiile care nu sunt admise, cum ar fi WhatsApp Plus, GB WhatsApp, sau cele care pretind că vă transferă conversațiile din WhatsApp de pe un telefon pe altul, sunt versiuni de WhatsApp modificate. Aceste aplicații neoficiale sunt create de către terți și încalcă Condițiile de utilizare al aplicației. WhatsApp nu admite astfel de aplicații terțe, deoarece nu le pot verifica practicile de securitate.

Comentarii