Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Aproape jumătate dintre companii au fost ținta unui atac cibernetic

45 la sută dintre companiile din întreaga lume s-au confruntat, anul trecut, cu un atac cibernetic ţintit, relevă o analiză publicată de firma de securitate Kaspersky.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2020 - 17:12

Una dintre soluțiile disponibile în acest moment este tehnologia sandboxing Kaspersky Research Sandbox, proiectată pentru organizaţiile cu restricţii stricte de partajare a datelor, pentru a le permite să îşi construiască centre interne de Securitate (SOC) sau pentru echipele de intervenţie în caz de urgenţă (CERT).

"Soluţia îi ajută să detecteze şi să analizeze ameninţările ţintite, oferind totodată siguranţa că toate fişierele examinate sunt păstrate în interiorul organizaţiei", explică un comunicat difuzat, luni, de compania Kaspersky.

Comentarii

loading...