6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechAngajații companiilor pot beneficia gratuit de cursuri IT

Angajații companiilor pot beneficia gratuit de cursuri IT

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) anunță extinderea programului denumit TechTalent Growth, prin care oferă angajaților companiilor din România cursuri IT gratuite.

Prin programul TechTalent Growth, companii din diferite domenii de activitate, indiferent de dimensiune, dar cu potențial de inovație, își pot înscrie angajații pentru perfecționare în următoarele domenii: programare (DevOps și Java), web design, administrare de baze de date, DPO.

Cursurile se derulează în perioada 2020 – 2021, dar înscrierile la cursuri se poate face doar până la finalul lunii aprilie. Companiile pot selecta pentru angajații lor unul dintre cele cinci cursuri disponibile în program, respectiv: Programare (DevOps și Java), Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, precum și un curs de formare Data Protection Officer (DPO).

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă