Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ai nevoie de licențe pentru diverse programe software? Descoperă cele mai bune campanii LicenceDeals

În lumea modernă a afacerilor, dar și acasă, există computere și laptopuri pe care sunt instalate sistemele de operare Windows și programe software extrem de utile, precum Office sau Adobe.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.10.2020 - 14:49

Dacă dorești să achiziționezi licențe pentru acestea, pentru a menține cheltuielile financiare cât mai mici posibil, poți beneficia de ofertele atractive de Halloween oferite de anumite firme specializate, precum LicenceDeals. Astfel, această campanie îți oferă posibilitatea de a beneficia de o reducere de până 25% la produsele Windows, Office, Antivirus, Adobe sau Office 365.

Oricine are nevoie de licențe pentru un sistem de operare sau un software specific de aplicație trebuie să se aștepte la prețuri ridicate de la producător. Este mult mai ieftin să cumperi de la un magazin online specializat, precum LicenceDeals, care le oferă la prețuri foarte competitive, mai ales că, pe parcursul unui an există foarte multe campanii, dintre care, cele mai cunoscute sunt Reduceri misterioase și Black Friday din luna noiembrie. Este recomandat, de asemenea, ca pentru a fi mereu la curent cu noutățile din domeniu și viitoarele campanii promoționale disponibile, cei interesați să se aboneze la newsletterul firmei.

De ce este recomandată achiziția licențelor software online?

Inițial, vânzarea de software a fost combinată cu achiziționarea de hardware: doar cei care au cumpărat un PC nou au primit sistemul de operare preinstalat și cel puțin un software de aplicație suplimentar. În plus față de aceste licențe unice pentru un singur dispozitiv, există și licențe multiple. Acestea sunt cumpărate de companii în funcție de numărul de stații de lucru pentru PC și, prin urmare, sunt mai scumpe.

Dacă vechea ta licență a expirat, poți cumpăra, desigur, una nouă de la producător, care este adesea costisitoare. Există, de asemenea, magazine online specializate în vânzarea de licențe software, așa cum este LicenceDeals.  

Dacă ai nevoie de software nou, achiziționarea de licențe software de la acești furnizori are sens, deoarece:

- economisești adesea mulți bani
- păstrezi întotdeauna software-ul la zi
- poți finaliza procesul de cumpărare online rapid și ușor
- ai software-ul la dispoziția ta imediat (fără termen de livrare!)
- poți alege dintr-o gamă largă de produse

Magazinele online au nu numai diferite tipuri de software de la diferiți producători( Microsoft, Adobe, Office, Antivirus, etc.), ci și versiuni mai vechi pe care nu le mai poți obține de la dezvoltatori. Pentru a beneficia de cel mai mare potențial de economisire, caută produsul de licență software dorit pe site-ul firmei LicenceDeals și vei beneficia de oferte personalizate, prețuri competitive și livrare imediată. Iar dacă vei avea nevoie de ajutor, echipa de asistență este întotdeauna acolo pentru a te ajuta.

Cum faci o achiziție online de încredere a licențelor software?

Dacă dorești să cumperi online licențe de produs software ieftine, mergi mai întâi pe site-ul magazinului LicenceDeals. Acolo caută software-ul dorit și îl introduci în coșul de cumpărături. Ca și în cazul altor achiziții online, introdu informațiile solicitate pentru a finaliza achiziția. Aceasta include și adresa de e-mail. Furnizorul va trimite ulterior linkul de descărcare și cheia de activare (licența produsului) necesare pentru instalare. După finalizarea procesului de cumpărare, vei primi prin e-mail aceste informații și alte documente importante de cumpărare într-un timp scurt. După descărcarea și instalarea software-ului, poți începe să îl utilizezi imediat.

Achiziționarea de licențe software în magazinul online de încredere LicenceDeals merită întotdeauna, deoarece utilizatorul beneficiază de avantaje semnificative la preț, un proces de achiziție fără probleme și disponibilitatea imediată a programului. Și nu uita: pentru a afla de cele mai bune oferte și campanii, abonează-te acum la newsletterul LicenceDeals!

Comentarii