Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agentul frigorific poate fi reciclat, pentru a proteja mediul

O nouă tehnologie permite instalatorilor să recicleze agentul frigorific pentru a putea fi utilizat din nou pentru încărcarea echipamentelor de climatizare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.02.2020 - 18:51

La Copenhaga a fost prezentat, acum câteva zile, un dispozitiv de reciclare a agentului frigorific, menit să permită instalatorilor să recicleze agentul frigorific pentru a putea fi utilizat din nou pentru încărcarea echipamentului de climatizare.

Prin utilizarea de agent frigorific regenerat, care are aceeași calitate ca agentul frigorific nou, se obține o economie de producție de peste 150.000 de kilograme de agent frigorific în fiecare an.

Dispozitivul de reciclare a agentului frigorific a fost lansat în cadrul evenimentului denumit "VRV Summit 2020", organizat la Copenhaga de firma Daikin.

Realizările prezentate la summit-ul de la Copenhaga se înscriu în planul de reducere a impactului asupra mediului și atingerea obiectivului de neutralitate a emisiilor de CO2 până în anul 2050.

Comentarii

loading...