Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Academia Tehnică Militară a proiectat un ventilator pentru pacienți cu coronavirus

Academia Tehnică Militară din București a conceput un ventilator mecanic destinat pacienților cu coronavirus, a anunțat, miercuri dimineață, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

08.04.2020 - 09:15

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a precizat că prototipul ventilatorului urmează să fie testat la Târgu Mureș, după care ar putea începe producția de serie a acestui echipament, la o întreprindere din industria auto.

Academia Tehnică Militară este o instituție subordonată Ministerului Apărării Naționale (MApN) care pregătește ofițeri ingineri.

Comentarii