Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: youtube

A fost testat un tren care va circula cu 350 de kilometri pe oră

Prototipul unui tren de mare viteză, care se va deplasa cu 350 de kilometri pe oră, a fost testat în China, informează, luni, TVR.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.03.2018 - 17:45

Trenul, denumit Fuxing, are o lungime de 415 de metri, este compus din 16 vagoane și are o capacitate de transport de două ori mai mare decât garniturile deja aflate în funcțiune.

Trenul Fuxing poate transporta peste 1.100 de pasageri. Proiectat în totalitate și fabricat în China, trenul Fuxing este mai spațios și mai eficient din punct de vedere energetic, are o durată de folosire mai mare și o fiabilitate mai bună, susțin proiectanții lui.

În ultimul deceniu, trenurile de mare viteză s-au dezvoltat rapid în China.

Țara are cea mai lungă rețea feroviară de mare viteză din lume.

Poate transporta peste 1.100 de pasageri. Proiectat în totalitate și fabricat în China, trenul Fuxing este mai spațios și mai eficient din punct de vedere energetic, are o durată de folosire mai mare și o fiabilitate mai bună.

În ultimul deceniu, trenurile de mare viteză s-au dezvoltat rapid în China.

Țara are cea mai lungă rețea feroviară de mare viteză din lume.

Comentarii