11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăTech6 motive pentru care sa apelezi la reparatii cutii automate de la...

6 motive pentru care sa apelezi la reparatii cutii automate de la Automatic Gearbox

 Exista numeroase motive pentru care atunci cand ai nevoie de reparatie cutie automata de viteze merita sa alegi mecanicii de la Automatic Gearbox, iar cele mai importante sase astfel de motive sunt urmatoarele:

 

Anii de experienta
Echipa de mecanici care lucreaza pentru SC Automatic Gearbox SRL detine peste 20 de ani de experienta in tot ceea ce inseamna repararea cutiilor de viteze pentru toate tipurile de autoturisme, iar de aproape 15 ani de zile au acumulat o experienta foarte bogata in reparatii de cutii automate de viteze.

 

Pregatirea in domeniu
Pentru ca noile modele de cutii de viteze automate sunt tot mai complexe, atunci cand cei de la Automatic Gearbox au dorit sa ofere servicii de reparatii cutii automate au fost nevoiti sa se specializeze pe astfel de servicii. Iar pentru acest lucru au participat la cursuri de pregatire in Germania si Olanda, tari in care masinile avand cutie de viteze automata sunt optiunea soferilor de mai multi ani de zile.

 

Eficienta si profesionalismul echipei de mecanici
Indiferent de situatie, atunci cand apelezi la echipa de mecanici de la Automatic Gearbox beneficiezi de cel mai ridicat nivel de profesionalism, de implicare si de eficienta in rezolvarea oricarei probleme survenita la cutia de viteza a masinii tale. Iar eficienta in reparatii de cutii automate de viteze se datoreaza experientei acumulate de-a lungul timpului si numarului foarte mare de defectiuni rezolvate. Tot pentru a spori eficienta in reparatii de cutii automate in Bucuresti la Automatic Gearbox nu ai nevoie de programare pentru serviciile de diagnoza.

 

Autorizarea RAR
Atunci cand un service auto este autorizat de catre Registrul Autor Roman (RAR) acest lucru certifica faptul ca mecanicii sunt foarte bine pregatiti si ca serviciile prestate de catre service-ul auto respectiv sunt de cea mai buna calitate. Iar Automatic Gearbox SRL dispune de o astfel de autorizare RAR pentru intreaga gama de reparatii de cutii automate de viteze.

 

Diversitatea serviciilor oferite
Atunci cand ai nevoie de repararea cutiei automate de viteze trebuie sa stii ca la Automatic Gearbox poti beneficia de o gama completa de servicii. De la verificarea cutiei de viteze, la inlocuirea pieselor uzate si pana la schimbarea completa a cutiei de viteze, toate acestea sunt disponibile daca accesezi www.reparatiecutieautomata.ro.

 

Preturile foarte avantajoase
Foarte multe unitati de service auto practica preturi foarte mari, dar atunci cand alegi Automatic Gearbox ai certitudinea ca vei beneficia de preturi extrem de avantajoase si care reflecta intocmai calitatea pieselor de schimb si a manoperei. Trebuie spus ca serviciile de diagnoza sunt gratuite la Automatic Gearbox, iar in cazul in care o piesa este defecta se incearca in primul rand reconditionarea piesei respective si doar daca acest lucru nu este posibil se apeleaza la schimbarea piesei cu una noua.

Cele mai citite

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Cheltuielile statului cresc, deficitul bugetar este tot mai mare. Ce spun guvernanții?

În primele două luni ale anului, deficitul bugetar a urcat la aproape 29 de miliarde de lei, adică 1,67% din PIB. Spre comparație, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă