10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportZlatan Ibrahimovic revine la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan

Potrivit cotidianului ”Gazzetta Dello Sport”, scandinavul a acceptat oferta clubului lombard şi ar urma să ajungă la Milano ”în zilele următoare”.

”Părţile s-au pus de acord şi sunt în curs de a parafa înţelegerea. Suedezul revine la rossoneri”, a scris publicaţia.

Potrivit altor media, Ibrahimovic va ajunge la Milan cu un contract pe şase luni, estimat la 3 milioane de euro, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Liber după despărţirea de Los Angeles Galaxy, atacantul de 38 de ani ar putea fi disponibil pentru următorul meci al echipei milaneze, pe 6 ianuarie, contra Sampdoriei.

”Ibra, care nu mai joacă de la mijlocul lunii noiembrie, va avea nevoie de două-trei săptămâni pentru a-şi regăsi o formă bună”, precizează Gazzetta.

AC Milan este în dificultate de la începutul sezonului, iar în weekend-ul trecut a suferit cea mai categorică înfrângere din ultimii 21 de ani, 0-5 Atalanta, ocupând în prezent locul 11 în Serie A.

Ibrahimovic a juca două sezoane la AC Milan, între 2010 şi 2012, marcând 42 de goluri în 61 de meciuri şi contribuind la ultimul titlu de campioană al Italiei al echipei, la finalul stagiunii 2010/2011.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă