14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportZlatan Ibrahimovic își dorește să revină la Manchester United

Zlatan Ibrahimovic își dorește să revină la Manchester United

În vârstă de 37 ani, Ibrahimovic a marcat 46 de goluri în 49 de meciuri disputate în MLS, începând din martie 2018.

“Aş putea juca cu uşurinţă în Premier League, aşa că dacă United are nevoie de mine, sunt aici”, a declarat fostul internaţional suedez, recunoscând totodată cu urmăreşte în continuare meciurile fostei sale formaţii.

Zlatan Ibrahimovic a marcat 28 de goluri în sezonul său de debut la Manchester United (2016-2017), înainte ca o accidentare la genunchi să-l ţină departe de gazon pentru mai multe luni, nereuşind apoi să revină la forma care l-a consacrat.

El şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea de pe Old Trafford, iar apoi a traversat oceanul pentru a semna cu LA Galaxy.

În cazul în care va reveni la United, suedezul nu va putea juca pentru echipa antrenată de Ole-Gunnar Solskjaer până în luna ianuarie, când se va deschide noua perioadă de mercato.

Manchester United a renunţat în această vară la doi dintre atacanţii săi, belgianul Romelu Lukaku, care a semnat cu Inter Milano, şi chilianul Alexis Sanchez, care va juca sub formă de împrumut la aceeaşi formaţie italiană.

 

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă