10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportZlatan Ibrahimovic, accidentat la un antrenament al echipei

Zlatan Ibrahimovic, accidentat la un antrenament al echipei

Potrivit Gazzetta dello Sport, ”Ibra” s-a accidentat în timpul unui sprint la pregătirea individuală, acuzând probleme la tendonul lui Ahile.

Clubul nu a oferit deocamdată informaţii suplimentare.

Zlatan Ibrahimovic s-a întors la Milano după aproape două luni petrecute în Suedia, unde s-a refugiat după declararea stării de urgenţă sanitară în Italia. El s-a pregătit în această perioadă alături de echipa Hammarby din Stockholm, la care este acţionar, profitând de faptul că în Suedia nu au existat prea multe restricţii de la debutul pandemiei de coronavirus.

Meciurile din campionatul de fotbal al Italiei, oprit în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, s-ar putea relua pe 13 sau 20 iunie, a anunţat ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.

Spadafora urmează să se întâlnească joi cu preşedintele Federaţiei italiene de fotbal (FIGC) şi cu cel al Ligii profesioniste din această ţară pentru a discuta problema reluării sezonului în Serie A.

“Cele două date posibile pentru reluarea campionatului sunt 13 şi 20 iunie”, a declarat demnitarul italian duminică pentru postul de televiziune TG3.

Vincenzo Spadafora s-a arătat încă de vineri mai optimist în privinţa revenirii fotbalului în Italia, unde se are în vedere o izolare de două săptămâni a echipelor, înainte de reluarea campionatului, pentru a evita orice risc de răspândire a Covid-19.

Săptămâna trecută, preşedintele FIGC, Gabriele Gravina, şi-a exprimat satisfacţia după ce guvernul ţării sale a autorizat reluarea antrenamentelor colective, considerând că acesta este “un pas decisiv” pentru reluarea sezonului în Serie A la jumătatea lunii iunie.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă