Zinedine Zidane: Nu am fost contactat de Juventus

Francezul Zinedine Zidane, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a negat informaţiile conform cărora ar fi fost contactat de responsabilii campioanei Italiei, Juventus Torino, pentru a-l înlocui pe Maurizio Sarri la conducerea tehnică a "Bătrânei doamne".

Share

Rl online 0 comentarii

08.03.2020 - 12:44

"Nu, nu am primit niciun apel. Nici de la Juventus şi nici de la selecţionata Franţei. Sunt la Real Madrid şi este o bucurie. Nu m-a contactat nimeni şi nu ştiu nimic. Multe lucruri se spun în afară", a declarat Zidane sâmbătă, cu o zi înaintea partidei pe care elevii săi o vor disputa în deplasare cu Betis Sevilla.

"Nu ştiu ce va fi în sezonul viitor, dar eu mă simt susţinut de club. Ştiu însă cum funcţionează lucrurile: astăzi sunt antrenorul lui Real Madrid, dar asta se poate schimba liniştit mâine", a subliniat tehnicianul francez, aflat la cel de-al doilea său mandat la cârma grupării de pe Santiago Bernabeu.

Zidane s-a declarat, totodată preocupat de consecinţele epidemiei de coronavirus asupra activităţii cluburilor de fotbal. "Toate acestea au un efect negativ asupra fotbalului, nu putem nega asta", a spus el, adăugând că "virusul provoacă teamă în întreaga lume".

"Nu este bine să jucăm cu porţile închise, dar acest lucru se întâmplă în Franţa şi Italia, aşa că se poate întâmpla şi în Spania", a admis "Zizou".

Comentarii