20.1 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeSportFotbalXavi critică comportamentul lui Mourinho față de arbitrul din finala Europa League

Xavi critică comportamentul lui Mourinho față de arbitrul din finala Europa League

Managerul Barcelonei, Xavi Hernandez, a criticat comportamentul lui Jose Mourinho față de arbitrul Anthony Taylor în finala Europa League.

Într-o recentă apariție la o conferință de presă, Xavi a fost întrebat despre răbufnirea lui Mourinho: “Fiecare se comportă cum vrea, dacă se simte lezat într-o finală… Dar noi, și prin noi mă refer atât la jucători, cât și la antrenori, trebuie să fim un exemplu de urmat pentru ceilalți”.

Așa cum noi suntem primii care cerem să nu fim insultați, trebuie să fim în egală măsură primii care să dăm un exemplu. Comportamentul este foarte important. Sper să că nu mă voi comporta niciodată așa.”

În finala Europa League de miercuri seară, echipa portughezului Mourinho a fost învinsă de Sevilla. A fost prima finală europeană pierdută din cariera celui poreclit „The Special One“. Din păcate, la ce a făcut după finala de la Budapesta, Mourinho se poate alege cu o nouă poreclă: „The Nasty One“. Asta deoarece, criza sa de nervi, în parcarea arenei, la adresa arbitrului Anthony Taylor (Anglia, 44 de ani) a fost, pur și simplu, șocantă!, notează adevărul.ro.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Efectele cafelei pe stomacul gol. Când și cât bem

Mai întâi de toate, consumul de cafea pe stomacul gol poate avea anumite efecte asupra organismului. Cafeaua este cunoscută pentru conținutul său ridicat...

și-a abandonat soția la Timișoara și s-a înconjurat de tinere focoase la București 

Un clip postat pe o rețea socială s-a viralizat rapid în sațiul public, odată cu mega scandalul Umbrărescu, afaceristul intrat în cârdășie cu...

Ce sunt dârele lăsate de avioane pe cer

Contrails, sau dârele de condensare, se formează când gazele de eșapament calde și umede de la motoarele avionului intră în contact cu aerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies