13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalXavi critică comportamentul lui Mourinho față de arbitrul din finala Europa League

Xavi critică comportamentul lui Mourinho față de arbitrul din finala Europa League

Managerul Barcelonei, Xavi Hernandez, a criticat comportamentul lui Jose Mourinho față de arbitrul Anthony Taylor în finala Europa League.

Într-o recentă apariție la o conferință de presă, Xavi a fost întrebat despre răbufnirea lui Mourinho: “Fiecare se comportă cum vrea, dacă se simte lezat într-o finală… Dar noi, și prin noi mă refer atât la jucători, cât și la antrenori, trebuie să fim un exemplu de urmat pentru ceilalți”.

Așa cum noi suntem primii care cerem să nu fim insultați, trebuie să fim în egală măsură primii care să dăm un exemplu. Comportamentul este foarte important. Sper să că nu mă voi comporta niciodată așa.”

În finala Europa League de miercuri seară, echipa portughezului Mourinho a fost învinsă de Sevilla. A fost prima finală europeană pierdută din cariera celui poreclit „The Special One“. Din păcate, la ce a făcut după finala de la Budapesta, Mourinho se poate alege cu o nouă poreclă: „The Nasty One“. Asta deoarece, criza sa de nervi, în parcarea arenei, la adresa arbitrului Anthony Taylor (Anglia, 44 de ani) a fost, pur și simplu, șocantă!, notează adevărul.ro.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...
Ultima oră
Pe aceeași temă