18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportWTA Hiroshima: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi

WTA Hiroshima: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi

Buzărnescu (31 ani, 125 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 48 de minute, la prima sa confruntare cu Nara (27 ani, 182 WTA).

În primul act, românca a fost condusă cu 2-0, 4-1 şi 5-2 de Nara, dar a reuşit să revină şi să egaleze, 5-5, după care a condus cu 6-5. Buzărnescu a dominat tiebreak-ul, adjudecat cu 7-1.

În setul secund, Buzărnescu s-a desprins la 4-2 după ce salvase două mingi de break, imediat şi-a pierdut serviciul şi a fost egalată, 4-4, dar a reuşit să încheie setul cu break (7-5).

Buzărnescu a făcut nu mai puţin de 9 duble greşeli în acest meci, faţă de 3 ale adversarei.

Românca şi-a asigurat un cec de 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi va înfrunta o belgiancă, învingătoarea dintre Alison van Uytvanck şi Kirsten Flipkens.

Este pentru a treia oară când Buzărnescu reuşeşte să lege două victorii în acest an, după Roma şi Charleston, unde s-a oprit de fiecare dată în optimi.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă