23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportWaasland-Beveren nu depune plângere împotriva clubului lui Boloni

Waasland-Beveren nu depune plângere împotriva clubului lui Boloni

Antwerp ar putea pierde la masa verde meciul cu Waasland-Beveren, pe care l-a câştigat cu 4-1, pe teren propriu, din cauza unei erori comise de antrenorul Ladislau Boloni.

Tehnicianul a făcut o schimbare, în minutul 76, introducându-l pe teren pe tânărul de 17 ani Robbe Quirynen în locul portughezului Aurelio Buta.

Însă jucătorul belgian, aflat la debutul său ca profesionist, nu era trecut pe foaia oficială de joc, iar regulamentul este clar în această privinţă: echipa care foloseşte un fotbalist ce nu se află pe foaia oficială de joc va pierde meciul la masa verde.

Arbitrul Alexandre Boucaut a trecut în raportul său absenţa lui Quirynen de pe foaia de joc.

Greşeala ar fi fost comisă prin faptul că lista oficială a jucătorilor ar fi fost pur şi simplu copiată după cea din prima etapă, fără modificările necesare.

În Belgia, echipele pierd cu 5-0 meciurile la masa verde.

Într-un comunicat, Waasland-Beveren a precizat că a luat act de eroarea administrativă comisă de Antwerp, dar nu are de gând să depună plângere.

“Nu suntem un club care vrea să devină mai bun prin acţiuni juridice împotriva altor cluburi, spre deosebire de ceea ce au făcut alte grupări în ultimele luni. Dacă Antwerp va fi sancţionată pentru această eroare, va fi doar ca o consecinţă a regulamentului URBSFA (n.r. – federaţia belgiană). Este deci responsabilitatea federaţiei de a evalua situaţia”, a precizat clubul din Beveren.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă