2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSportVoinescu: Foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament

Voinescu: Foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că ştie că foarte mulţi parlamentari din opoziţie doresc să revină în Parlament, că niciunul din cele 15 puncte prezentate de Victor Ponta nu este tabu pentru PDL, iar democrat-liberalii aşteaptă să fie discutate, relatează Mediafax.

“Noi ştim că sunt foarte mulţi parlamentari din grupurile socialiste care doresc să revină în Parlament şi sunt convins că, până la urmă, punctul lor de vedere normal şi corect va prevala. Niciunul dintre cele 15 puncte spuse de Victor Ponta în discursul de la învestirea Guvernului nu este tabu pentru noi. Sunt probleme importante, vrem să le discutăm, dar trebuie să ne întâlnim în Parlament, nu altundeva. Îi aşteptăm”, a afirmat Voinescu.

El a mai spus că aceatsă grevă parlamentară costă bugetul Camerei 1,2 milioane euro.

Întrebat dacă sunt negocieri cu opoziţia pentru a reveni în Parlament, Voinescu a spus că un pas este acela că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a solicitat secretarilor de stat în relaţia cu Parlamentul să fie foarte atenţi cu numărul ordonanţelor de urgenţă.

“S-a cerut ca ministerele în momentul în care propun acte normative să nu abuzeze de prerogativa ordonanţelor de urgenţă. Premierul a avertizat ministerele că va fi destul de zgârcit în a accepta ordonanţe de urgenţă”, a explicat Voinescu.

El a mai spus că nici PDL nu doreşte să se abuzeze de ordonanţe de urgenţă, iar Guvernul Boc a fost “puţin generos” cu numărul ordonanţelor de urgenţă faţă de Guvernele Tăriceanu şi Năstase.

Cele mai citite

Patru persoane rănite, dintre care una grav, într-un atac armat la Bruxelles

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri seară, într-un atac armat pe o arteră comercială importantă din Bruxelles, a anunţat poliţia...

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...

Patru persoane rănite, dintre care una grav, într-un atac armat la Bruxelles

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri seară, într-un atac armat pe o arteră comercială importantă din Bruxelles, a anunţat poliţia...
Ultima oră
Pe aceeași temă