20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportVoiculescu ii va audia pe Basescu si Tariceanu

Voiculescu ii va audia pe Basescu si Tariceanu

Senatorul PC Dan Voiculescu a declarat, astazi, dupa prima sedinta a comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea presedintelui, ca membrii comisiei au discutat posibilitatea audierii presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu.

Comisia parlamentara comuna de ancheta infiintata ca urmare a propunerii de suspendare din functie a presedintelui Rominiei a stabilit, joi, in prima sa sedinta, regulamentul de functionare, care prevede ca sedintele vor fi publice, precum si programul de lucru.

Voiculescu a declarat ca membrii comisiei au discutat, astazi, despre posibilitatea invitarii la audiere a presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu, insa asupra acestor puncte nu a fost luata o decizie.

“Am discutat si despre invitarea la audieri a premierului, probabil ca va fi chemat si premierul la audieri”, a afirmat el.

Senatorul PC a adaugat ca la secretariatul comisiei a fost deja inregistrata o cerere de audiere a presedintelui Traian Basescu, depusa de deputatul ex-PRM Nati Meir.

Voiculescu a spus ca, in cadrul discutiilor preliminare, membrii comisiei au tatonat o lista de posibili invitati la audieri, fara insa a fi formulata si o concluzie in acest sens.

Dintre posibilii invitati pentru audieri in cadrul comisiei, Voiculescu i-a nominalizat doar pe Basescu si pe Tariceanu.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

A venit vestea! Cât va fi suspendat Drăgușin după roșul încasat cu Qarabag

Fundașul român Radu Drăgușin a fost suspendat pentru o etapă după eliminarea sa din meciul cu Qarabag în Europa League, un verdict mai blând...

Restanțe de 700 milioane de lei amenință programul Start-Up Nation 2022, antreprenorii sub presiunea băncilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) ar putea înregistra restanțe de plată de până la 700 de milioane de lei până la sfârșitul acestui...

Emisiune de titluri de stat Fidelis cu dobânzi atractive pentru investitori, din 2 octombrie

Ministerul Finanțelor a lansat o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, destinată investitorilor persoane fizice, care se desfășoară între 2 și 11 octombrie....
Ultima oră
Pe aceeași temă