37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportVoicu: Ştirea privind atenţia dată de CE referendumului din România e dintr-un...

Voicu: Ştirea privind atenţia dată de CE referendumului din România e dintr-un ziar din Bulgaria

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, joi, că ştirea privind atenţia acordată de către Comisia Europeană în ceea ce priveşte desfăşurarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu provine de la un ziar din Bulgaria, el precizând că va face comentarii când va exista o decizie, potrivit Mediafax.

 

„După câte ştiu momentan, e o ştire dintr-un ziar din Bulgaria. Nu am remarcat o poziţie oficială privind monitorizarea separată. Vom face comentarii când va exista o decizie”, a spus Voicu.

Măsurile luate de Guvernul de la Bucureşti privind organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu vor fi în atenţia Comisiei Europene, pentru a elimina suspiciunile printr-o evaluare obiectivă, a anunţat, la Bruxelles, liderul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta.

„Am convingerea că acţiunile premierului român vor fi justificate de Comisia Europeană. Primul-ministru a fost de ajutor în vederea unei evaluări obiective din partea Comisiei”, a spus Stanişev.

Cele mai citite

Echipament moto BMW: ghidul complet pentru siguranță și confort pe două roți

Siguranța și confortul sunt priorități fundamentale pentru orice motociclist pasionat. Fie că ești un începător entuziast, fie un rider experimentat, alegerea echipamentului potrivit poate face diferența...
Ultima oră
Pe aceeași temă